ROMMEDICA 2012

02/05/2012

ROMMEDICA 2012

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/rommedica-2012-2/

Aflat la a XXII-a editie, Targul ROMMEDICA si-a deschis portile intre 24-27 Aprilie 2012 specialistilor medicali interesati de noutatile tehnologice din domeniu. Manifestarea a reunit atat specialisti medicali din tara si strainatate, cat si firmele producatoare si importatoare de aparatura medicala si consumabile. De-a lungul celor patru zile de expozitie s-au  derulat demonstratii live, prezentari si sesiuni de networking destinate medicilor specialisti.

Paralel cu expozitia, au avut loc si o serie de evenimente stiintifice- conferinte, seminarii, mese rotunde si worksop-uri pentru  medici.

Societatea Nationala a Medicilor de Familie( SNMF)  a organizat o serie de ateliere de lucru, printre  lucrarile  prezentate numarandu-se  si Obezitatea copilului( dr. Daniela Stefanescu), Softuri de cabinet in practica medicului de familie (dr. Sandra Alexiu), Repere in dezvoltarea psihica in practica medicului de familie ( dr. Ileana Ifrim), Insuficienta venoasa cronica (dr. Marina Pircalabu), Neuropatia diabetica (dr. Daciana Toma), Abordarea pacientului cu polipoza a vezicii biliare ( dr. Mihaela Udrescu).”Am venit in intampinarea medicului de familie care viziteaza aceasta expozitie si in timpul scurt pe care il are la dispozitie sa poata beneficia si de  aceste ateliere practice interactive pe teme uzuale in vederea cresterii actului medicala declarat dna dr. Sandra Alexiu, secretar SNMF.

Tot in cadrul expozitiei, Societatea Romana Alzheimer  a organizat o serie de manifestari – sesiuni de prezentari, filme documentare si workshop-uri  pentru membrii de familie.La randul ei, Alianta pentru sanatate, in calitate de reprezentant al principalelor categorii de participanti – pacienti si furnizori de servicii medicale – din cadrul sistemului de sanatate a organizat o dezbatere a noii legi a sanatatii.

Si in acest an ROMMEDICA a venit in intampinarea medicilor participanti cu o gama variata de informatii tehnologice si stiintifice. “Manifestarea expozitionala reprezinta o sursa esentiala de informare si interactionare pentru reprezentantii sistemului de sanatate  atat din mediul public, cat si din cel privat, reunind  timp de patru zile cele mai importante companii de aparatura si soft medical, companii farmaceutice, centre medicale si asociatii de profil din Romania si strainatate”, a declarat dna Mariana Suciu, director general ROMEXPO.

 

Stire realizata de: Echipa de redactie FormareMedicala.ro

 

Autor: Dorina Pirau

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: