Stiri medicale

ROHO 2016 – Conventia Romana a Spitalelor, un eveniment dedicat calitatii actului medical

Data ultimei actualizari: 23/08/2016

roho_logo19 și 20 octombrie, Athénée Palace Hilton, București

Evenimentul va reuni în program specialiști și speakeri internaționali din mai multe țări, iar în auditoriu peste 300 de medici, lideri din sănătate și ai principalelor specialități medicale, directori medicali și șefi de secții clinice, funizori de soluții și de tehnologii.


Programul este structurat în patru sesiuni plenare, două sesiuni specializate: Cardiologie și Medicină de Urgență și două dezbateri internaționale: Investiții în Sănătate și Public – Privat.

Din program:

  • Prof. Dr. Guido Adler, Director Medical și CEO al Spitalului Universitar Heidelberg, unul dintre cele mai importante centre medicale din Europa, Keynote Speaker al sesiunii dedicate directorilor medicali, unde va vorbi despre eforturile depuse de echipa sa și despre progresele înregistrate în managementul calității și al riscului, într-un studiu de caz despre un spital cu 44 de clinici specializate.
  • Prof. Dr. Juliusz Jakubaszko, Director pentru Europa al Federației Internaționale pentru Medicină de Urgență și Președintele Societății de Medicină de Urgență din Polonia, participă în calitate de Keynote Speaker al sesiunii specializate Medicină de Urgență.
  • Dr. Jim Gray, Redactor Șef, The Journal of Hospital Infection, publicație a organizației internaționale Healthcare Infection Society, din Marea Britanie, va vorbi despre prevenirea și controlul infecțiilor intraspitalicești. Studiu de caz: Birmingham Children’s and Women’s Hospitals.

Chairman ROHO 2016: Dr. Gheorghe Borcean, Președintele Colegiului Medicilor din România (CMR).

ROHO 2016 este organizat de BORO PR & COMMUNICATION, cu participarea COLEGIULUI MEDICILOR DIN ROMÂNIA, EUROPEAN HEALTH MANAGEMENT ASSOCIATION și HEALTHCARE INFECTION SOCIETY.

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.