Rodica Tanasescu: Stiu decidentii nostri cat de greu se intretine un cabinet?

03/12/2015

Rodica Tanasescu: Stiu decidentii nostri cat de greu se intretine un cabinet?

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/rodica-tanasescu-stiu-decidentii-nostri-cat-de-greu-se-intretine-un-cabinet/

rodica-tanasescu-dezbatere-cotroceniLa Forumul Pacientilor – Pacientul in centrul sistemului de sanatate”, eveniment care a avut loc joi, la Palatul Cotroceni, a participat si Dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF, care a adus in discutie mai multe probleme si provocari din asistenta medicala primara.

” Este sanatatea o prioritate? Mai devreme dl. deputat Buicu spunea ca au crescut salariile in sistemul sanitar..Asa sa fie? Pai bugetarii sunt o treime din personalul medical al tarii, restul? Se vorbeste despre cresterea salariilor. Vorbim insa de discriminare! Restul celor din sistem nu au beneficiat de cresteri de fonduri! Stiu decidentii nostri cat de greu se intretine un cabinet?”, a afirmat, printre altele, la Cotroceni, Dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF.

In interventia sa in cadrul dezbaterii, presedintele Klaus Iohannis a spus ca pacientul trebuie pus in centrul sistemului, ca “liant” intre medicul de familie, medicul de spital, casa de asigurari de sanatate, farmacisti si autoritatile de reglementare a asistentei medicale.

 

Autor: Adriana Pavel

2 Comentarii

  1. Pistol Irina says:

    Corectat: voiam sa spun 30.11. ziua in care s-au respins servociile, ca fiind in afara programului de lucru

  2. Pistol Irina says:

    M-a intrebat cineva daca vreau liber pe 30.12? Noi am lucrat,fiindca trebuia, dar subsemnata medic am lucrat in afara programului. Suntem bugetari…? Avem colectii intregi de asemenea evenimente, pina sa facem dezbateri sa le intelegem, noi lucram. Mult,mult mai greu decit bugetarii. Oricum, nu faptul ca e greu ne creaza atita presiune, ci incongruentele masive si devastatore din sistem.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Radu Ganescu: Siguranta pacientului, un subiect uitat o lunga perioada de timp

Medicii din centrele de vaccinare isi primesc salariile restante din august

CMR cere eforturi din partea tuturor factorilor pentru a asigura nasteri in siguranta

Citu, despre certificatul verde Covid: Chiar nu este nicio discriminare

Dr. Catalina Poiana: Am ales profesia de medici pentru ca punem pacientul mai presus de orice