Rezidentiat 2012

24/09/2012

Rezidentiat 2012

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/rezidentiat-2012/

Ministerul Sanatatii si reprezentantii Universitatilor de Medicina si Farmacie au  stabilit ca data pentru organizarea concursului de intrare in Rezidentiat, ziua de duminica, 25 noiembrie a.c.

Concursul se va desfasura, descentralizat, in sase centre universitare din tara:Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Tg. Mures, Timisoara si Craiova pentru toate domeniile, respectiv medicina, medicina dentara si farmacie,  pe baza aceleiasi bibliografii si tematici. Fiecarui centru universitar ii vor fi arondate si judetele pentru care se organizeaza rezidentiat pe post.

Noutatea din acest an este aceea  ca vom organiza concurs de rezidentiat pe post si pentru spitalele clinice, nu numai pentru spitalele mici, ca un element de sustinere a tinerilor medici pentru continuarea carierei profesionale in tara. De asemenea, numarul posturilor scose la concurs nu se va mai stabili aleator, numai pe criterii istorice, ci in functie de dinamica de personal din ultima perioada, a declarat Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii.

Detaliile privind numarul locurilor, al posturilor scoase la concurs, precum si perioada de inscriere sau conditiile care trebuie indeplinite pentru inscrierea in concurs vor fi publicate in prima parte a lunii octombrie a.c.

 

Stire realizata de: Echipa de redactie FormareMedicala.ro

 

Autor: Dorina Pirau

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: