Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Retete pentru alimentatia copilului

Data ultimei actualizari: 05/04/2013

ghid retete pentru copii

 Titlu: “Retete pentru alimentatia copilului”

Autor: Tiziana Valpiana, Matilde Parona

Editura: ALL

Pret: 23,90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Ghidul “Retete pentru alimentatia copilului” contine mai mult de 100 de retete pentru copii, usor de preparat, dar extrem de gustoase si sanatoase.

Tot din aceasta carte mamicile vor afla care sunt substantele nutritive de care are nevoie un copil pentru a se dezvolta armonios. Care este cantitatea necesara de grasimi, proteine, vitamine, minerale, enzime, carbohidrati, pentru ca un copil sa creasca sanatos?

In ghidul “Retete pentru alimentatia copilului” parintii vor gasi metode de preparare a alimentelor astfel incat principalele calitati nutritionale ale acestora sa fie pastrate, iar copiii sa beneficieze in intregime de ele.

Parintii care vor studia acest ghid de alimentatie pentru copii vor afla si cum pot stimula pofta de mancare a copilului, prin surprize delicioase, din alimente naturale si sanatoase si vor invata cum pot obisnui copilul cu diverse gusturi in perioada intarcarii.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.