Reputatul prof. dr. Ovidiu Bajenaru a murit | Medicul ar fi fost infectat cu noul coronavirus

03/09/2020

Reputatul prof. dr. Ovidiu Bajenaru a murit | Medicul ar fi fost infectat cu noul coronavirus

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/reputatul-prof-dr-ovidiu-bajenaru-a-murit-medicul-ar-fi-fost-infectat-cu-noul-coronavirus/

Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru, seful Sectiei Neurologie II a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, a decedat, potrivit anuntului facut de unitatea medicala.

“Tuturor celor cunoscuti, dar mai ales noua, personalului medical al SUUB si, in mod particular, colegilor din Clinica de Neurologie, ne este foarte dificil sa vorbim la trecut despre omul, medicul si profesorul Ovidiu Alexandru Bajenaru. Cu imensa parere de rau, inevitabilul s-a intamplat si domnul profesor Ovidiu Bajenaru nu mai este printre noi, dar spiritul domniei sale va fi prezent in continuare prin urmasii lui profesionali. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a transmis Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti intr-un anunt public.

Potrivit mai multor surse, reputatatul doctor era infectat cu noul coronavirus si se afla internat intr-o unitate medicala din Capitala.

Si conducerea Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti a atransmis un mesaj de condoleante pe pagina de Facebook a institutiei.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 6 EMC:

Managementul hipotiroidismului

“Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti transmite sincere condoleante pentru pierderea unui mare profesor al medicinei romanesti, prof. dr. Ovidiu Bajenaru. Gandurile noastre merg catre cei apropiati de profesorul Ovidiu Bajenaru. Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru a reprezentat o personalitate desavarsita in medicina romaneasca, un profesor excelent de neurologie, un medic profesionist pentru pacienti si un dascal apreciat de studentii sai”, se arata in mesajul semnat de prof. dr. Catalina Poiana, in numele Biroului Executiv al Colegiului Medicilor din Bucuresti.

Potrivit UMF Carol Davila, personalitate marcanta a neurologiei la nivel international, profesorul Ovidiu Alexandru Bajenaru a fost un om luminat, a avut viziune, a creat, a muncit continuu, sacrificandu-si binele personal in folosul comunitatii academice si al umanitatii.

Profesorul Ovidiu Alexandru Bajenaru era membru corespondent al Academiei Romane, presedinte de Onoare al Societatii de Neurologie din Romania si directorul Departamentului de Neurostiinte Clinice al Universitatii.

Etichete:  prof dr ovidiu bajenaru, medic decedat covid,

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Comisar european, despre pandemia Covid-19: In unele state membre, situatia este mai rea decat in martie

Legea privind educatia sanitara in scoli, constitutionala

Sapte state UE, printre care si Romania, starnesc ingrijorare in Europa privind evolutia epidemiei Covid-19

In urmatoarea perioada, 25.000 de cutii de Euthyrox vor fi importate in Romania

Peste 1.700 de studenti straini din 90 de tari s-au inscris la admitere la UMF “Iuliu Hatieganu” din Cluj