Reputatul prof. dr. Ovidiu Bajenaru a murit | Medicul ar fi fost infectat cu noul coronavirus

03/09/2020
Reputatul prof. dr. Ovidiu Bajenaru a murit | Medicul ar fi fost infectat cu noul coronavirus

Reputatul prof. dr. Ovidiu Bajenaru a murit | Medicul ar fi fost infectat cu noul coronavirus

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/reputatul-prof-dr-ovidiu-bajenaru-a-murit-medicul-ar-fi-fost-infectat-cu-noul-coronavirus/

Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru, seful Sectiei Neurologie II a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, a decedat, potrivit anuntului facut de unitatea medicala.

“Tuturor celor cunoscuti, dar mai ales noua, personalului medical al SUUB si, in mod particular, colegilor din Clinica de Neurologie, ne este foarte dificil sa vorbim la trecut despre omul, medicul si profesorul Ovidiu Alexandru Bajenaru. Cu imensa parere de rau, inevitabilul s-a intamplat si domnul profesor Ovidiu Bajenaru nu mai este printre noi, dar spiritul domniei sale va fi prezent in continuare prin urmasii lui profesionali. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a transmis Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti intr-un anunt public.

Potrivit mai multor surse, reputatatul doctor era infectat cu noul coronavirus si se afla internat intr-o unitate medicala din Capitala.

Si conducerea Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti a atransmis un mesaj de condoleante pe pagina de Facebook a institutiei.

“Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti transmite sincere condoleante pentru pierderea unui mare profesor al medicinei romanesti, prof. dr. Ovidiu Bajenaru. Gandurile noastre merg catre cei apropiati de profesorul Ovidiu Bajenaru. Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru a reprezentat o personalitate desavarsita in medicina romaneasca, un profesor excelent de neurologie, un medic profesionist pentru pacienti si un dascal apreciat de studentii sai”, se arata in mesajul semnat de prof. dr. Catalina Poiana, in numele Biroului Executiv al Colegiului Medicilor din Bucuresti.

Potrivit UMF Carol Davila, personalitate marcanta a neurologiei la nivel international, profesorul Ovidiu Alexandru Bajenaru a fost un om luminat, a avut viziune, a creat, a muncit continuu, sacrificandu-si binele personal in folosul comunitatii academice si al umanitatii.

Profesorul Ovidiu Alexandru Bajenaru era membru corespondent al Academiei Romane, presedinte de Onoare al Societatii de Neurologie din Romania si directorul Departamentului de Neurostiinte Clinice al Universitatii.

Etichete:  prof dr ovidiu bajenaru, medic decedat covid,

autor

Autor: Adriana Pavel

5 Comentarii

 1. Sten Dorian says:

  De fapt, ce boli cronice a avut Domnul profesor Băjenaru care a avut și un test pozitiv pentru SARS COV2 ? De ce nu l-au tratat cum se cuvenea unei asemenea mari personalități medicale ?! Nu virusul l-a ucis. Cei care nu l-au îngrijit corespunzător să își cerceteze conștiința și să nu aibă somn pentru ce au făcut.

 2. Zina Maria Butiuc says:

  Profesorul Bejanaru l-a tratat pe fratele meu Costel de torticolis spasmodic, venea tocmai de la Huși Vaslui la dansul. Ii făcea acele injecții cu soluție botulinică. Îmi pare tare rău că a plecat dintre noi. Azi am plâns… Mult…

 3. Cristina Bacanu says:

  Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!
  Cristina Bacanu

 4. Gabriela Manescu says:

  Nu cred că a murit de Covid

 5. Orlandodan@ gm says:

  Sincere condoleante dumnezeu să-l odihnească in pace.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: