Republica Coreea a donat Romaniei 600.000 de teste antigenice rapide

17/05/2022
Republica Coreea a donat Romaniei 600.000 de teste antigenice rapide

Republica Coreea a donat Romaniei 600.000 de teste antigenice rapide

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/republica-coreea-a-donat-romaniei-600-000-de-teste-antigenice-rapide/

Republica Coreea a donat Romaniei 600.000 de teste antigenice rapide pentru depistarea COVID-19.Ceremonia de donatie a testelor antigenice rapide pentru depistarea Covid-19 a avut loc la sediul companiei Unifarm, in prezenta Ministrului Sanatatii, prof. univ. dr. Alexandru Rafila si a Excelentei Sale, Rim Gap-soo, Ambasadorul Republicii Coreea in Romania.

In cadrul ceremoniei, Ministrul Sanatatii si Ambasadorul Republicii Coreea in Romania au evidentiat cooperarea stransa dintre cele doua guverne in domeniul sanatatii publice, in special in efortul de a lupta impotriva pandemiei de COVID-19.

“Reamintim faptul ca in luna octombrie a anului 2021 Romania a oferit ajutor statului coreean printr-o donatie de vaccinuri Moderna.”, transmite Ministerul Sanatatii.

Testele primite vor fi repartizate unitatilor medicale, serviciilor judetene de ambulanta si centrelor rezidentiale si vor fi folosite pentru testarea persoanelor suspecte ca sunt infectate cu virusul SARS-CoV-2 dar si a pacientilor, pentru a fi evitate focarele.

Etichete: teste rapide covid, teste antigenice covid-19, donatie teste covid republica corea

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: