Rectificare bugetara: Bani in plus la Sanatate

26/11/2019
Rectificare bugetara: Bani in plus la Sanatate

Rectificare bugetara: Bani in plus la Sanatate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/rectificare-bugetara-bani-in-plus-la-sanatate/

Guvernul Orban are in vedere alocarea unor fonduri suplimentare la Sanatate, in vederea asigurarii functionarii spitalelor sau a derularii programelor de sanatate.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Spondilita anchilozanta

“Trebuie sa crestem bugetul pentru Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, pentru ca si aici banii alocati sunt insuficienti pentru a putea finanta finantarea spitalelor si a programelor. Este nevoie de aceasta crestere a bugetului catre sanatate si pentru a respecta legea in ceea ce priveste decontarea cheltuielilor facute de angajatori pentru concedii de sanatate, concedii maternale si alte categorii de cheltuieli. Si aici este necesara o majorare cam de 2 miliarde”, a explicat Ludovic Orban la Romania Tv, citat si de Agerpres.

De asemenea, proiectul de rectificare bugetara elaborat de Ministerul Finantelor prevede ca Ministerul Sanatatii va bani in plus pentru echilibrarea bugetului Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate (FNUASS).
Rectificarea bugetara este asteptata pentru aceasta saptamana.

Etichete: rectificare bugetara, buget CNAS, buget Ministerul Sanatatii, rectificare Guvernul Orban, bani spitale, bani programe de sanatate, FNUASS

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: