Recrutare medici de familie pentru proiectul de screening cardiovascular “Totul pentru inima ta”

08/12/2021
Recrutare medici de familie pentru proiectul de screening cardiovascular “Totul pentru inima ta”

Recrutare medici de familie pentru proiectul de screening cardiovascular “Totul pentru inima ta”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/recrutare-medici-de-familie-pentru-proiectul-de-screening-cardiovascular-totul-pentru-inima-ta/

Apel catre medicii de familie pentru participarea in proiectul „Totul pentru inima ta – Program de screening pentru identificarea pacientilor cu factori de risc cardiovascular”.

In atentia medicilor de familie care activeaza in:

– Regiunea Vest: judetele Arad, Caras- Severin, Hunedoara, Timis
– Regiunea Sud-Vest: judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea
– Regiunea Sud-Est: judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea

Stimata doamna doctor/ Stimate domnule doctor,

Incepand cu data de 15 nov demaram achizitia unui pachet de servicii pentru screening cardiovascular de la medicii de familie care doresc sa se implice in desfasurarea primului program de screening al factorilor de risc cardiovascular care se deruleaza la nivel national, program dezvoltat in cadrul proiectului Totul pentru inima ta-Program de screening pentru identificarea pacientilor cu factori de risc cardiovascular” – POCU/805/4/9/137424”, se arata in anuntul de recrutare a medicilor de familie din mediul rural pentru proiectul de screening al factorilor de risc cardiovascular “Totul pentru inima ta”.

Fiecare medic de familie a carui oferta va fi acceptata in urma procesului de achizitie va incheia un contract pentru identificarea si selectarea, dintre pacientii proprii, a unui numar de 185 -240 pacienti cu varsta de peste 40 de ani din lista proprie si, facultativ, din lista suplimentara (criterii de excludere: fara antecedente de IMA, insuficienta cardiaca, AVC, cardiomiopatii si valvulopatii) pentru care va realiza minim 2 consultatii/pacient.

De asemenea, toti medicii de familie implicati in program vor beneficia de:

1. un program de formare medicala creditat EMC
2. un tarif de maximum 76,20 Lei fara TVA /beneficiar al pachetului complet de servicii
3. un set de echipamente medicale necesare in realizarea screening-ului (electrocardiograf, aparat Holter, taliometru, tensiometru digital si cantar digital) conform specificatiilor de mai alaturate:

Intentia de participare se transmite electronic la adresa de email: contractecardio.insp@gmail.com impreuna cu detaliile privind:

• Datele de contact: nume si prenume, adresa de mail de corespondenta si numarul de telefon
• Datele privind judetul si localitatea unde se presteaza serviciile

Numarul de medici pe judet din caietul de sarcini este doar orientativ, nu exista un minim/si maxim si nu va limiteaza participarea.

Perioada in care pot fi trimise intentiile de participare si ofertele este: 15 nov – 15 dec 2021 ora 16.00. Perioada de contractare este: 1 ianuarie – 31 iulie 2022, cu posibilitatea de prelungire, in mod execeptional, cu maximum o luna.

Proiectul “Totul pentru inima ta” – Program de screening pentru identificarea pacientilor cu factori de risc cardiovascular – POCU/805/4/9/137424 este finantat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa prioritara 4.

Acest proiect se deruleaza in partenerat cu Institutul National de Sanatate Publica Bucuresti (INSP), Asociatia Romana pentru Promovarea Sanatatii (ARPS), Institutul de Boli Cardiovasculare – Timisoara (IBCTM), Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (COPAC), Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures – (IUBCvT).

Etichete: totul pentru inima ta, screening boli cardiovasculare, proiect medici de familie

 

autor

Autor: Adriana Pavel

3 Comentarii

 1. Dorin Cojocaru says:

  pt judetul suceava cand incep inscrierile pt mf ?

 2. Marinescu says:

  Sint dr Marinescu Teodora si doresc sa particip la studiulTOTUL PENTRU INIMA TA

 3. Sarbu Elena says:

  Sant medic în Argeș și as dori sa știu dacă și când noi putem întra în acest program
  Va mulțumesc

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: