Raliul Liniei Intai | Medicii sunt invitati sa fie copiloti intr-un raliu dedicat luptei anti-Covid

24/07/2020

Raliul Liniei Intai | Medicii sunt invitati sa fie copiloti intr-un raliu dedicat luptei anti-Covid

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/raliul-liniei-intai-medicii-sunt-invitati-sa-fie-copiloti-intr-un-raliu-dedicat-luptei-anti-covid/

Medicii din linia intai si toti cei care se lupta cu noul coronavirus sunt invitati sa fie copiloti intr-un eveniment dedicat lor, Raliul Liniei Intai.

Evenimentul constituie o premiera pentru Romania si Europa si va avea loc luni, 27 iulie, in avanpremiera etapei a treia din Campionatul National de Raliuri, potrivit unui comunicat de presa al organizatorilor.

De altfel, mai multe cadre medicale implicate in lupta cu Covid-19 au confirmat ca vor participa la eveniment.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Boala artrozica

“In toate aceste ultime luni, viata noastra, a tuturor, s-a schimbat. Majoritatea am fost nevoiti sa stam acasa – am fost privilegiati. Am petrecut timp in familie, am avut grija de cei dragi si ne-am ingrijit ca lucrurile sa nu degenereze. Am avut ‘ingeri’ care nu s-au putut bucura de acest privilegiu. Au fost si sunt inca, in prima linie, in aceasta lupta. Ei nu pot sta acasa, lucreaza pana la epuizare, punandu-si viata in pericol, pentru noi, toti. Medici, asistenti, ambulantieri, pompieri, politisti, jandarmi, autoritati locale direct implicate in lupta cu inamicul invizibil al zilelor noastre, jurnalisti – pentru noi sunt supraeroi. Vrem sa incercam astfel, sa ne exprimam recunostinta si aprecierea pentru toate eforturile pe care le depun zi de zi si, in masuri de maxima siguranta, incercam sa le oferim o experienta inedita, aceea de copilot, in cadrul Raliului Liniei Intai”, a declarat Horatiu Baltador, presedintele Sibiu Racing Team, organizator al Raliului Sibiului 2020-etapa a II-a din Campionatul National de Raliuri Betano, in comunicatul mentionat.

Evenimentul va avea loc luni, 27 iulie 2020, la Terenul Auto Strand (in spatele bazei Pompierul), intre orele 9:00 si 16:00.

Etichete: raliul liniei intai, cadre medicale linia I, lupta anti-covid

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Identificarea leziunilor mamare

Webinar gratuit | Relevanta tratarii cailor aeriene mici pentru obtinerea controlului in astmul bronsic si in BPOC

Zonele cu cea mai ridicata incidenta a cazurilor de infectare cu virusul SAR-CoV-2

Inca 500 000 de doze vaccin gripal vor ajunge in cabinetele medicilor de familie

Webinar medical | Managementul bolilor respiratorii in perioada pandemiei COVID-19