Rafila: In Romania se fac multe tratamente pe care nu le recomanda nimeni

11/11/2021

Rafila: In Romania se fac multe tratamente pe care nu le recomanda nimeni

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/rafila-in-romania-se-fac-multe-tratamente-pe-care-nu-le-recomanda-nimeni/

Deputatul Alexandru Rafila a afirmat ca sunt foarte multe tratamente care se fac in Romania si pe care nu le recomanda nimeni, acestea fiind extrem de extinse.

‚ÄúSunt foarte multe tratamente care se fac in Romania, pe care nu le recomanda nimeni si sunt extrem de extinse. Din cauza asta, noi am discutat foarte serios astazi ca accesul la medicatia antivirala in ambulatoriu cu prescriptie medicala, insa si monitorizare medicala prin intermediul medicului de familie, este necesara, pentru ca oamenii de multe ori recurg la terapii alternative care nu sunt recomandate in lipsa unor resurse terapeutice care, chiar daca sunt cateodata mai dificil de utilizat sau de monitorizat, oricum sunt o alternativa mult mai buna. (…) In mod evident ca aceste asa-zise terapii, la care foarte multi dintre concetatenii nostri se supun, nu aduc niciun fel de beneficiu. Din pacate, trebuie sa moara oameni, si sunt multi oameni pe care nu ii cunoaste nimeni si care probabil ca au beneficiat, in ghilimele, de asa-zisele terapii alternative, si care au deja complicatii sau chiar au decedat’, a declarat Dr. Alexandru Rafila, potrivit Agerpres.

El a adaugat ca trebuie sa inceteze aceasta dezinformare. Tratamentele si ghidurile aprobate de Ministerul Sanatatii sunt singurele valabile care pot oferi o siguranta suficient de mare, astfel incat sa fie adoptate de corpul medical si prescrise pacientilor.

Etichete: tratamente romania, tratamente nerecomandate, alexandru rafila

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: