Rafila face un apel catre angajatii DSP sa isi desfasoare activitatea in mod normal

28/11/2023
Rafila face un apel catre angajatii DSP sa isi desfasoare activitatea in mod normal

Rafila face un apel catre angajatii DSP sa isi desfasoare activitatea in mod normal

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/rafila-face-apel-catre-angajatii-dsp-sa-isi-desfasoare-in-mod-normal-activitatea/

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a adresat un apel catre angajatii directiilor de sanatate publica (DSP) pentru desfasurarea in mod normal a activitatii in aceasta perioada de sfarsit de an.

“Noi inca de la inceputul saptamanii trecute ne-am intalnit cu organizatiile sindicale care reprezinta angajatii directiilor de sanatate publica. Au existat mai multe runde de negocieri, mai exact trei pana in momentul de fata. Am elaborat impreuna un document care sa permita intr-un viitor previzibil rezolvarea problemelor salariale. Rugamintea mea este ca ei sa desfasoare in mod normal activitatea, mai ales in aceasta perioada de sfarsit de an, incat starea de sanatate a populatie sa fie protejata. Ii incredintez ca tot ce imi sta in putinta in calitatea mea de ministru al Sanatatii voi face. Din acest motiv am si avut aceste intalniri inca din primele momente. Ramane de vazut si un calendar al modului de satisfacere a acestor revendicari. Si acest lucru este important, pentru ca, stiti bine, acum, la sfarsit de an, ne gasim si intr-o anumita presiune, ca si tara, in ceea ce priveste limitarea deficitului bugetar”, a declarat Rafila potrivit Agerpres.

Angajatii mai multor DSP-uri din tara desfasoara un protest legat de nemultumirile fata de nivelul salarial si discriminarea in raport cu alte institutii de sanatate publica.

Etichete: angajati DSP, protest DSP, rafila

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: