Rafila, despre sincopele in functionarea noului RENV: Ca la orice inceput, au fost greutati

12/07/2022
Rafila, despre sincopele in functionarea noului RENV: Ca la orice inceput, au fost greutati

Rafila, despre sincopele in functionarea noului RENV: Ca la orice inceput, au fost greutati

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/rafila-despre-sincopele-in-functionarea-noului-renv-ca-la-orice-inceput-au-fost-greutati/

Mai multi medici de familie au reclamat, in ultimele zile, sincope in functionarea Registrului electronic pentru vaccinari (RENV).

Referindu-se la aceasta chestiune, ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a precizat ca s-au inregistrat “anumite greutati, ca la orice inceput”, pentru ca a fost implementat un nou soft.

“Au fost discutii legate de sporirea functionalitatii registrului, e vorba de un nou soft. Ca la orice inceput, au fost anumite greutati, dar sunt sigur ca ele se vor rezolva. (…) Am vazut diverse exagerari, de exemplu, toate CNP-urile si toate datele copiilor vaccinati in ultimii 10 ani vor trebuie reintroduse manual. Sunt pur si simplu speculatii. Eu as vrea sa avem o abordare constructiva, nu o abordare distructiva. Stiu ca exista colegi mai vocali, totdeauna nemultumiti de deciziile autoritatilor. Sa stiti ca si noi incercam, cel putin in aceeasi masura ca si dansii, sa ne facem datoria si daca apar inconveniente sa incercam sa le reparam”, a declarat ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, intr-o conferinta de presa.

Vizavi de termenul pana la care trebuie implementat acest nou RENV, ministrul Rafila a precizat:” cat mai repede posibil”. In context, demnitarul a subliniat ca in gestionarea acestui registru sunt implicate mai multe entitati.

Etichete: RENV, vaccinari, functionarea RENV, rafila

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. MIHAIL TRUSCA says:

    ca de obicei. Autoritatile stiu sa-si asume responsabilitatea. Brava!

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: