Puncte mobile de vaccinare in cartierele din Capitala

28/05/2021
Puncte mobile de vaccinare in cartierele din Capitala

Puncte mobile de vaccinare in cartierele din Capitala

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/puncte-mobile-de-vaccinare-in-cartierele-din-capitala/

Puncte mobile de vaccinare anti-Covid vor functiona in cartierele din Municipiul Bucuresti, in functie de solicitari.

“Capacitatea de vaccinare nu este nevoie sa mai creasca, avem o capacitate suficienta. Mai exista un program de puncte mobile care se vor desprinde din centrele existente si vor functiona temporar in cartiere, in functie de solicitari. De exemplu, in cartierul Ferentari va exista un punct mobil de vaccinare, in cartierul Giulesti va exista un punct mobil de vaccinare sau va exista transport asigurat pentru toate persoanele care vor sa se vaccineze – dus – intors din cartier pana la centru si inapoi – si in toate celelalte sectoare e posibil sa se infiinteze puncte mobile de vaccinare in scoli sau in alte puncte aglomerate, dar asta urmeaza sa vedem in perioada urmatoare, dar fara cresterea capacitatii, ci redirectionarea capacitatii excedentare din centrele existente”, a declarat Alin Stoica, prefectul Capitalei, citat de Agerpres.

El a precizat ca, in prezent, la nivelul Bucurestiului, capacitatea este de peste 20.000 de vaccinari pe zi si ca se imunizeaza zilnic circa 13.000 – 14.000 de persoane.

In Bucuresti, potrivit acestuia, sunt 1.200.000 de oameni imunizati cu cel putin o doza. El si-a exprimat speranta ca si persoane din judetele limitrofe sa vina la centrele de vaccinare deschise la marginea Capitalei.

Etichete: puncte mobile de vaccinare, vaccinare anti-covid bucuresti

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: