Puncte EMC: Managementul Hipotiroidismului – un curs online provocator pentru orice medic

08/04/2019

Puncte EMC: Managementul Hipotiroidismului – un curs online provocator pentru orice medic

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/puncte-emc-managementul-hipotiroidismului-un-curs-online-provocator-pentru-orice-medic/

La ora actuala, hipotiroidismul se numara printre cele mai subdiagnosticatate boli din Romania. In cazul femeilor, in ultimii ani, numarul cazurilor inregistrate a cunoscut o explozie, dar cu toate acestea, afectiunea inca se considera una insuficient diagnosticata.

Din cauza ca simptomatologia bolii poate fi confundata cu alte efecte si consecinte ale stilului de viata haotic, hipotiroidismul afecteaza, spun specialistii endocrinologi, mai multi oameni decat am crede.

In diagnosticarea acestei boli, medicul de familie joaca poate cel mai important rol. Acesta are primul contact cu pacientul si este primul medic ce poate ridica suspiciunea de hipotiroidism in cazul unui pacient.

Pe platforma de e-Learning www.formaremedicala.ro, exista disponibil un curs creditat cu puncte EMC despre “Managementul hipotirodismului”.

Cursul, absolut GRATUIT si format dintr-o singura lectie de studiu, este extrem de util medicilor de familie si nu numai, pentru ca pune accent pe analizele medicale, dozarile hormonale, precum si pe modul de interpretare al aceste dozari. De asemenea, cursantii regasesc aici informatii interesante si utile si despre despre ecografia tiroidiana sau despre metodele cele mai noi de tratament in cazul pacientilor hipotiroidism.

In plus, cursul este realizat intr-o forma dinamica, iar medicii care vor accesa acest program de e-learning, vor avea posibilitatea de a studia si compara doua profile video de pacienti cu afectiuni endocrine. Aceste elemente, alaturi de altele cuprinse in “Managementul hipotiroidismului”, fac ca acest curs sa fie unul absolut provocator pentru orice medic.

Cursul MANAGEMENTUL HIPOTIROIDISMULUI este creditat cu 6 puncte EMC si poate fi accesat gratuit AICI.

Etichete: puncte emc, credite emc medici de familie, curs online emc, managementul hipotiroidismului

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Peste 480 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus, la Suceava

Gabriela Firea: Trebuie sa ne indreptam recunostinta catre cadrele medicale

Solidaritate de Ziua Mondiala a Sanatatii | O echipa de medici si asistenti romani a plecat in Italia

CNAS: Peste 1,1 milioane de masti de protectie vor fi distribuite medicilor de familie

Medicii de familie: Avem nevoie de suport real pentru a ne desfasura eficient activitatea