Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Puericultura si Pediatrie pentru Asistenti Medicali

Data ultimei actualizari: 07/11/2013

puericultura-si-pediatrieTitlu: “Puericultura si Pediatrie pentru Asistenti Medicali”

Autor: Mihaela Vasile

Editura: ALL

Pret: 26.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Puericultura si Pediatrie pentru Asistenti Medicali” este un volum bine structurat care prezinta particularitatile fiziologice si patologice ale copilului. Informatiile prezentate in volum se axeaza pe identificarea principalelor nevoi ale copilului si modalitatea in care acestea pot fi indeplinite prin tehnici adecvate.

“Puericultura si Pediatrie pentru Asistenti Medicali” prezinta particularitatile fiziologice si patologice ale copilului pe etape de varsta si dezvoltare. Un atuu al acestui volum este limbajul accesibil care face posibil intelegerea corecta a dezvoltarii copilului, dar si a afectiunilor de care poate suferi.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/puericultura-si-pediatrie-pentru-asistenti-medicali.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.