Puericultura si Pediatrie pentru Asistenti Medicali

07/11/2013

Puericultura si Pediatrie pentru Asistenti Medicali

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/puericultura-si-pediatrie-pentru-asistenti-medicali/

puericultura-si-pediatrieTitlu: “Puericultura si Pediatrie pentru Asistenti Medicali”

Autor: Mihaela Vasile

Editura: ALL

Pret: 26.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Puericultura si Pediatrie pentru Asistenti Medicali” este un volum bine structurat care prezinta particularitatile fiziologice si patologice ale copilului. Informatiile prezentate in volum se axeaza pe identificarea principalelor nevoi ale copilului si modalitatea in care acestea pot fi indeplinite prin tehnici adecvate.

“Puericultura si Pediatrie pentru Asistenti Medicali” prezinta particularitatile fiziologice si patologice ale copilului pe etape de varsta si dezvoltare. Un atuu al acestui volum este limbajul accesibil care face posibil intelegerea corecta a dezvoltarii copilului, dar si a afectiunilor de care poate suferi.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/puericultura-si-pediatrie-pentru-asistenti-medicali.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

In judetul Suceava si in Bucuresti sunt cele mai multe cazuri de infectie cu Covid-19

Daca medicul de familie indruma pacientul catre ambulatoriu, pe perioada starii de urgenta nu este necesar biletul de trimitere

SNMF face precizari despre birocratia si noua legislatie legata de procedura de eliberare a concediilor medicale

Centrul de Dializa Alba Iulia a fost amendat pentru nerespectarea recomandarilor privind protectia personalului

Departamentul pentru Situatii de Urgenta achizitioneaza o sectie de terapie intensiva mobila