Protest spontan al Federatiei Sanitas, la Guvern

17/12/2021
Protest spontan al Federatiei Sanitas, la Guvern

Protest spontan al Federatiei Sanitas, la Guvern

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/protest-spontan-al-federatiei-sanitas-la-guvern/

Federatia Sanitas din Romania, a organizat un protest la portile Guvernului pentru a atrage atentia ministrilor aflati in plina sedinta de guvern ca ‘nu mai accepta niciun sacrificiu, al niciunui salariat pe care il reprezenta, in anul care vine!’

“Personalul TESA, infirmierii, brancardierii, ingrijitorii, registratorii etc. au muncit in anul 2021 fara a beneficia de prevederile Legii 153/2017 in ceea ce priveste cresterea salariilor de baza! Pentru fiecare dintre ei, astazi am protestat intr-un grup restrans, cu speranta ca Guvernul va intelege nedreptatea care li s-a facut si nu o va perpetua!”, scrie intr-un comunicat al organizatiei sindicale.

Potrivit sursei citate, in cazul in care guvernantii vor decide ca ‘Sanatatea si Asistenta Sociala nu sunt importante pentru societatea romaneasca nici macar in vremuri pandemice’, incepand de luni, 20 decembrie 2021, toti membri organzatiei vor protesta in diferite forme.

“Din pacate, nu mai putem avea incredere in decidenti si nici nu mai putem astepta docili “mila” lor! Nu cerem decat respectarea legislatiei in vigoare!”, mai spune Sanitas.

Zeci de membri ai Federatiei Sanitas din Romania au participat, vineri dimineata, la o actiune spontana de protest in fata Guvernului, nemultumiti de faptul ca Executivul nu acorda tuturor angajatilor din Sanatate si din Asistenta Sociala majorarile salariale prevazute de lege.

Etichete: federatia sanitas, salarizare personal sanatate, protest sanitas

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: