Proiectul legislativ de modificare HG 400/2014

08/07/2015

Proiectul legislativ de modificare HG 400/2014

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/proiectul-legislativ-de-modificare-hg-4002014/

Proiect Ordin privind formularele de prescriptie medicala cu regim specialProiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 400/2014 pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale si a Contractului-cadru.

Proiectul de Hotarare privind modificarea si completarea HG 400/2014 pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale si a Contractului-cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2014-2015, insotit de nota de fundamentare a fost publicat pe site-ul CNAS marti, 7 iulie.

Nota:
  –  persoana de contact: d-na Valentina Diaconu
  –  adresa de e-mail la care se pot transmite observatii si propuneri la proiectul de act normativ:       contract_metod@casan.ro
      –  termenul limita pana la care se pot face propuneri este cea de a 10-a zi de la data introducerii pe site a textului proiectului de act normativ.

Motivul emiterii actului normativ:
Modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 720/2008 pentru aprobarea Listei cuprinzand denumirile comune internationale corespunzatoare medicamentelor de care beneficiaza asiguratii, cu sau fara contributie personala, pe baza de prescriptie medicala, in sistemul de asigurari sociale de sanatate, precum si denumirile commune internationale corespunzatoare medicamentelor care se acorda in cadrul programelor nationale de sanatate.

– Modificarea si completarea Ordonantei de urgenta nr. 77 / 2011 privind stabilirea unor contributii pentru finantarea unor cheltuieli in domeniul sanatatii, care permit in anul 2015, incepand cu data intrarii in vigoare a O.U.G. 12/2015 incheierea de contracte cost-volum / cost-volum-rezultat in limita creditelor de angajament aprobate in anexa la bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate.

Proiectul legislativ de modificare HG 400/2014 poate fi gasit AICI.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: