Proiectul FormareMedicala premiat la Gala Medica Academica si British Medical Journal

19/12/2013

Proiectul FormareMedicala premiat la Gala Medica Academica si British Medical Journal

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/proiectul-formaremedicala-premiat-la-gala-medica-academica-si-british-medical-journal/

premiumedicaacademica2013Aflata la cea de-a cincea editie, Gala Medica Academica si British Medical Journal a premiat pe 11 decembrie 2013 la Restaurantul Elisabeta din Bucuresti, proiectele si personalitatile din lumea medicala cu cel mai mare impact in societatea romaneasca. Cu acest prilej, Educatia Medicala Continua a fost recunoscuta oficial din nou ca parte esentiala in actul medical prin premiul acordat dr. Daciana Toma, coordonator EMC FormareMedicala.

Peste 130 de personalitati din lumea medicala prezente la Gala Medica Academica

Si in acest an, Gala Medica Academica a reunit cei mai importanti profesionisti din spatiul medical intr-un eveniment care a premiat excelenta in sanatate si implicarea continua in sprijinirea medicilor si a pacientilor romani.

Evenimentul a stat sub semnul unui moment aniversar prin implinirea a cinci ani de existenta a Medica Academica respectiv 15 ani de editare a publicatiei British Medical Journal, editia in limba romana, de catre Tarus media.

Educatia Medicala Continua premiata de profesionistii in sanatate

In cadrul Gala Medica Academica din acest an, dr. Daciana Toma, unul din principalii sustinatori ai activitatii FormareMedicala, a primit Premiul pentru Proiect de Educatie Medicala Continua.

Premiul a fost inmanat de dr. Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei.

Sustinerea Educatiei Medicale Continue prin cursurile de pe platforma FormareMedicala nu este pentru prima data premiata la aceasta gala. In anul 2011, dr. Rodica Tanasescu a primit premiul pentru Educatia medicala continua prin proiectul on-line, platforma FormareMedicala.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Circa 50% dintre romani sunt decisi sa se vaccineze impotriva Covid-19

Incepe activitatea de vaccinare prin centrele mobile

Modificari privind modalitatea de programare la vaccinarea anti-COVID

Studiu: Consumul de probiotice, Omega-3 si vitamina D, asociat unui risc mai scazut de infectie cu SARS-CoV-2

Discutii privind organizarea unor centre de vaccinare in companiile private