Proiect ORDIN pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului sanatatii si al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 763/377/2016

09/09/2016

Proiect Ordin privind formularele de prescriptie medicala cu regim specialORDIN pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului sanataţii si al presedintelui Casei Naţionale de Asigurari de Sanatate nr. 763/377/2016 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare in anul 2016 a Hotararii Guvernului nr. 161/2016 pentru aprobarea pachetelor de servicii si a Contractului-cadru care reglementeaza condiţiile acordarii asistenţei medicale, a medicamentelor si a dispozitivelor medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2016-2017.
Printre modificarile aduse de acest ordin se numara si valoarea punctului “per capita” si valoarea punctului pe plata pe serviciu medical.

Propunerile  pe parginea acestui subiect se transmit pe adresa de e-mail maria.zabulic@casan.ro pana in a 10 zi de la publicarea pe situl CNAS a proiectului ( 8 septembrie – data publicarii).

Documentul complet poate fi studiat AICI.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

Bilantul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 27

Alexandru Rafila: In momentul de fata, avem, practic, o circulatie a virusurilor de tip A – H1N1 si H3N2

WhatsApp restrictioneaza distribuirea de mesaje pentru a combate dezinformarea

Ministrul Sanatatii: Nu suntem foarte departe de declararea epidemiei de gripa

14 decese din cauza gripei/ Pintea: Rata de vaccinare este foarte mica