Legislatie

LEGISLATIE MEDICALA
PROTOCOALE TERAPEUTICE
DOCUMENTE UTILE

Proiect ORDIN pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului sanatatii si al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 763/377/2016

Data ultimei actualizari: 09/09/2016

Proiect Ordin privind formularele de prescriptie medicala cu regim specialORDIN pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului sanataţii si al presedintelui Casei Naţionale de Asigurari de Sanatate nr. 763/377/2016 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare in anul 2016 a Hotararii Guvernului nr. 161/2016 pentru aprobarea pachetelor de servicii si a Contractului-cadru care reglementeaza condiţiile acordarii asistenţei medicale, a medicamentelor si a dispozitivelor medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2016-2017.
Printre modificarile aduse de acest ordin se numara si valoarea punctului “per capita” si valoarea punctului pe plata pe serviciu medical.

Propunerile  pe parginea acestui subiect se transmit pe adresa de e-mail maria.zabulic@casan.ro pana in a 10 zi de la publicarea pe situl CNAS a proiectului ( 8 septembrie – data publicarii).

Documentul complet poate fi studiat AICI.

 

Acest articol are 0 comentarii. Daca doriti sa vizualizati aceste comentarii sau sa postati dvs un comentariu trebuie sa va logati in contul dvs din platforma.Daca nu aveti cont, va puteti crea cont gratuit aici.