Programari online la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu

21/11/2018

Programari online la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/programari-online-la-spitalul-de-pneumoftiziologie-sibiu/

La Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, pacientii se pot programa si online pe site-ul www.spital-tbc.ro, potrivit unui comunicat de presa.

“Recomandam sibienilor sa foloseasca aceasta metoda de programare, pentru ca este rapida, moderna si fiecare persoana poate vedea toate intervalele orare disponibile, astfel incat sa isi rezerve consultul in functie de propriul program”,precizeaza reprezentantii Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu.

In sectiunea de programari online, pacientii pot sa isi aleaga cabinetul pentru care doresc sa se programeze precum si ziua, medicul si intervalul orar pe care il prefera.

Continut educational:

Sigur, in paralel functioneaza si programarea telefonica, la tel. 0269/210979, int.125.

Potrivit sursei citate, anul trecut, in ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu au fost examinati 9.045 de pacienti si s-au facut 20.332 de consultatii.

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

 1. LUCIAN IOAN codrea says:

  Astazi, 16.08.2021 eram programt pentru consult la dr.LUCUTA incepand cu ora11,30
  Ajungand la poarta spitalului la ora 11 domnul care era la poarta dupa ce i-am explicat ce doresc mi-a spus pe un ton rastit ca CONSULTURILE SE FAC IN POLICLICINCA SI NU IN SPITAL si sa fac bine sa ma duc in policlinica.
  tin sa precizez ca cladirea policlinicii T.B.C este in constructie . Acolo cine sa ma consult deoarece in afara de construtorii nu era nici un cadru medical.
  Deci astazi de catre aceea persoana de la poarta in mod clar mi s-a INTERZIS SI NU AM PUTUT SA BENEFICIEZ de un consult medical de specialitate desi aveam bilet de trimitere si programare .
  Ce mai trebuia sa fac/ Sa dau mita acelei persoane de la poarta ca sa pot intra in spital??
  Conducerea spitalului cunoaste aceste situatii si ce masuri aplica

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: