Stiri medicale

Program de pregatire pentru a doua specialitate – metodologie inscrieri septembrie

Data ultimei actualizari: 19/09/2012

In conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 18/2009, cu modificarile si completarile ulterioare privind organizarea si finantarea rezidentiatului, Ministerul Sanatatii ii anunta pe posesorii certificatului de specialist  ca pot efectua pregatire pentru obtinerea celei de a doua specialitati, in regim cu taxa.

Dosarele de inscriere la programul de pregatire in cea de a doua specialitate, in regim cu taxa se vor depune la Ministerul Sanatatii, sediul din str. George Vraca nr. 9, in perioada 24.09.2012 – 28.09.2012. Solicitarile medicilor specialisti pentru inscrierea la programul de pregatire in cea de a 2-a specialitate, in regim cu taxa, specialitatea Medicina de urgenta vor fi analizate ulterior de catre Comisia de Specialitate a Ministerului Sanatatii.

Pentru a putea vizualiza metodologia de concurs apasa aici

Pentru a putea vizualiza numarul de locuri disponibile pentru sesiunea septembrie 2012 apasa aici

 

Stire realizata de: Echipa de redactie FormareMedicala.ro

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.