Prof. Dr. Liana Gheorghe, cea mai importanta voce a hepatologiei romanesti, la Conferinta SNMF

20/05/2024
Prof. Dr. Liana Gheorghe, cea mai importanta voce a hepatologiei romanesti, la Conferinta SNMF

Prof. Dr. Liana Gheorghe, cea mai importanta voce a hepatologiei romanesti, la Conferinta SNMF

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/prof-dr-liana-gheorghe-cea-mai-importanta-voce-a-hepatologiei-romanesti-la-conferinta-snmf/

Recunoscuta drept un profesionist in domeniul gastroenterologiei, Prof. Univ. la Facultatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti si Sef de Sectie la Clinica de Gastroenterologie din cadrul Institutului Clinic Fundeni, Dr. Liana Gheorghe vine la Conferinta SNMF “Ziua Medicului de Familie 2024” sa impartaseasca din medicilor de familie experienta sa.

Cea mai importanta voce a hepatologiei romanesti, Prof. Dr. Liana Gheorghe si-a aratat deschiderea totala fata de medicii de familie si sprijina toate initiativele acestora, oferindu-le o baza stiintifica solida.

Dr. Liana Gheorghe vine special ca sa sustina la Sinaia tema „Clinical care pathway for the screening/early diagnosis, risk stratification, and management of metabolic dysfunction-associated steatotic liver disease (MASLD)

Personalitate puternica, om de stiinta cu vaste colaborarari nationale si internationale, Prof. Dr. Liana Gheorghe reprezinta Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie (SRGH) la acest curs.

Medicii de familie care se inscriu la Cursul International pe teme de hepatologie, ii vor putea adresa intrebari personal.

Liver Management Problems in Primary Care este un curs international organizat de Societatea Europeana pentru Asistenta Primara in Gastroenterologie (ESPCG) in colaborare cu SNMF, SRGH si EASL si este gratuit, cu puncte EACCM (fiind acreditat la nivel european), cu prezenta fizica (locurile sunt limitate). Cursul se desfasoara in perioada 24- 25 mai 2024, la Sinaia, la Hotel International.

Asadar, nu ezitati sa va inscrieti la acest curs pe urmatorul link: https://www.espcg.eu/

Inscrierea cu participare online la Conferinta Nationala Ziua Medicului de Familie 2024, AICI

Inscriere cu participare fizica la Conferinta Nationala Ziua Medicului de Familie 2024, AICI.

Etichete: conferinta snmf, conferinta ziua medicului de familie 2024, prof univ dr liana gheorghe

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: