Procurorii DNA au retinut o directoare din Ministerul Sanatatii pentru sase infractiuni de luare de mita

28/08/2015

Procurorii DNA au retinut o directoare din Ministerul Sanatatii pentru sase infractiuni de luare de mita

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/procurorii-dna-au-retinut-o-directoare-din-ministerul-sanatatii-pentru-sase-infractiuni-de-luare-de-mita/

ministerul-sanatatii2Directoare din Ministerul Sanatatii, retinuta de procurorii DNA in dimineata zilei de vineri, 28 august, pentru sase infractiuni de luare de mita. Ea este suspectata ca a primit bani si produse cosmetice de la mai multe persoane, pentru a aviza puncte de lucru farmaceutice.

Conform unui comunicat de presa, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au retinut-o in aceasta dimineata, incepand cu ora 5:00, pe Udrea Mihaela Ela , director al Directiei Politica Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sanatatii, sub aspectul savarsirii a 6 infractiuni de luare de mita, din care 2 in forma continuata.

Anchetatorii spun ca in perioada 16.04 – 27.08.2015, inculpata Udrea Mihaela Ela a primit in biroul sau din cadrul Ministerului Sanatatii, de la un numar de sase persoane, sume de bani si produse cosmetice, in legatura cu indeplinirea atributiilor sale de serviciu, legate de avizarea unor puncte de lucru farmaceutice.

In acelasi context, la data de 27 august 2015, procurorii anticoruptie au procedat la constatarea infractiunii flagrante, asupra inculpatei fiind gasita suma de 2.000 lei.
Cu ocazia perchezitiei, in biroul inculpatei au fost gasite mai multe plicuri ce contineau suma de aproximativ 4.000 lei si mai multe produse cosmetice.

Udrea Mihaela Ela urmeaza sa fie prezentata astazi Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Noile reglementari in modul de acordare a concediilor medicale, in vigoare din 1 august 2021

CDC: Varianta Delta a SARS-CoV-2, la fel de contagioasa ca varicela

Pfizer: A treia doza de vaccin produce de 5 ori mai multi anticorpi impotriva variantei Delta

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a lansat Ghidul asiguratului

CE a semnat un contract pentru un tratament experimental cu anticorpi impotriva Covid-19