Procurorii DNA au retinut o directoare din Ministerul Sanatatii pentru sase infractiuni de luare de mita

28/08/2015

Procurorii DNA au retinut o directoare din Ministerul Sanatatii pentru sase infractiuni de luare de mita

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/procurorii-dna-au-retinut-o-directoare-din-ministerul-sanatatii-pentru-sase-infractiuni-de-luare-de-mita/

ministerul-sanatatii2Directoare din Ministerul Sanatatii, retinuta de procurorii DNA in dimineata zilei de vineri, 28 august, pentru sase infractiuni de luare de mita. Ea este suspectata ca a primit bani si produse cosmetice de la mai multe persoane, pentru a aviza puncte de lucru farmaceutice.

Conform unui comunicat de presa, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au retinut-o in aceasta dimineata, incepand cu ora 5:00, pe Udrea Mihaela Ela , director al Directiei Politica Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sanatatii, sub aspectul savarsirii a 6 infractiuni de luare de mita, din care 2 in forma continuata.

Anchetatorii spun ca in perioada 16.04 – 27.08.2015, inculpata Udrea Mihaela Ela a primit in biroul sau din cadrul Ministerului Sanatatii, de la un numar de sase persoane, sume de bani si produse cosmetice, in legatura cu indeplinirea atributiilor sale de serviciu, legate de avizarea unor puncte de lucru farmaceutice.

In acelasi context, la data de 27 august 2015, procurorii anticoruptie au procedat la constatarea infractiunii flagrante, asupra inculpatei fiind gasita suma de 2.000 lei.
Cu ocazia perchezitiei, in biroul inculpatei au fost gasite mai multe plicuri ce contineau suma de aproximativ 4.000 lei si mai multe produse cosmetice.

Udrea Mihaela Ela urmeaza sa fie prezentata astazi Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala