Primul Congres de Toxicologie cu participare internationala din Romania

02/06/2015

Primul Congres de Toxicologie cu participare internationala din Romania

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/primul-congres-de-toxicologie-cu-participare-internationala-din-romania/

conferintaSectia de Toxicologie a Societatii de Stiinte Farmaceutice din Romania (afiliata la EUROTOX) organizeaza primul Congres National de Toxicologie cu participare internationala din in Romania, eveniment ce va fi organizat sub egida Sectiei de Toxicologie a Societatii de Stiinte Farmaceutice si a Asociatiei de Psihofarmacoterapie si Stiinte Cognitive.

Congresul cu tema: „Toxicologia la confluenta dintre domenii” va avea loc in Bucuresti, in perioada 16-18 octombrie 2015, in cadrul complexului Crystal Palace Ballroom.

Evenimentul se adreseaza farmacistilor (rezidenti, specialisti, primari), medicilor (rezidenti, primari, specialisti), psihologilor, precum si cercetatorilor si specialistilor din domenii conexe Toxicologiei si este fiind creditat de catre Colegiul Farmacistilor din Romania, Colegiul Medicilor Romania, si Colegiul Psihologilor din Romania.

Aceasta prima editie a Congresului National de Toxicologie din Romania isi propune crearea unui cadru facil pentru identificarea, interactiunea si comunicarea intre actorii relevanti din acest domeniu si sa atraga atentia, totodata, farmacistilor si cadrelor medicale asupra riscurilor toxice asociate, aferente interactiunii xenobioticelor si organismelor vii.

Mai multe detalii despre aceste eveniment , gasiti AICI.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Important pentru medicii de familie | Noi reglementari privind modul de acordare a serviciilor medicale pentru pacientii cu Covid-19

Patru medici de la UPU din cadrul Spitalului Judetean Sibiu s-au imbolnavit de Covid-19

Studiu: Peste 80% dintre pacientii infectati cu Covid-19 au carenta de vitamina D

Rusia a lansat productia celui de-al doilea vaccin anti-Covid | Alte doua vacccinuri in pregatire

INSP a lansat un program de screening cardiovascular