Primele locuinte de serviciu repartizate medicilor din Braila

12/08/2019
Primele locuinte de serviciu repartizate medicilor din Braila

Primele locuinte de serviciu repartizate medicilor din Braila

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/primele-locuinte-de-serviciu-repartizate-medicilor-din-braila/

Primele sapte locuinte de serviciu pentru medicii care profeseaza la Spitalul Judetean de Urgenta Braila vor fi atribuite luna aceasta.

“Avem gata blocul tinerilor specialisti in sanatate, cu 31 de apartamente de serviciu destinate medicilor si asistentilor care profeseaza la Spitalul Judetean de Urgenta Braila. Comisia si-a facut datoria, pentru a da apartamente medicilor. In momentul de fata, sunt sapte dosare din cele 15, care sunt apte, cu toate documentele. Lista de atribuire a locuintelor va intra in sedinta de Consiliului Judetean de luna aceasta. Va fi stabilita apoi chiria, in functie de venitul fiecarui medic, dupa care vor fi inmanate cheile, astfel incat, pana la sfarsitul lunii septembrie sau cel tarziu octombrie, medicii sa locuiasca acolo. Celelalte dosare care nu au intrat, nu au fost completate, vor intra in etapa a doua, fara niciun fel de problema. Sper ca, pana la sfarsitul anului, sa repartizam toate apartamentele din bloc”, a declarat Francisk Iulian Chiriac, presedintele CJ Braila, conform Agerpres.

Locuintele destinate medicilor au fost amenajate intr-un fost camin scolar si cuprind 31 de apartamente cu una si doua camere, care au fost realizate de Agentia Nationala de Locuinte, valoarea contractului fiind de 2,2 milioane lei.

Conform sursei citate, printre conditiile pe care medicii trebuie sa le indeplineasca pentru a primi o locuinta de serviciu se numara: sa aiba varsta pana in 35 ani; titularii si ceilalti membri ai familiei (soti, copii sau alte persoane aflate in intretinerea acestora) sa nu detina in proprietate o alta locuinta in municipiul Braila; sa isi desfasoare activitatea in Spitalul Judetean de Urgenta Braila.

Etichete: locuinte serviciu, repartizare locuinte medici, locuinte medici braila

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: