Prima participare romaneasca la o Conferinta Internationala de Podiatrie

19/11/2015

Prima participare romaneasca la o Conferinta Internationala de Podiatrie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/prima-participare-romaneasca-la-o-conferinta-internationala-de-podiatrie/

sala-de-conferintaDr. Norina Alinta Gavan, Presedintele Asociatiei de Podiatrie va participa in perioada 19-21 noiembrie 2015 la Conferinta Anuala a Colegiului de Podiatrie editia 2015 (Harrogate, Marea Britanie), cel mai mare si mai important eveniment din domeniul Podiatriei din Europa.

Invitatia nominala adresata dr. Norina Alinta Gavan a fost transmisa de Joanna Brown, Director Executiv al Colegiului de Podiatrie (Londra, Marea Britanie) si Jessica Michael, Director de Marketing&Publicatii al Societatii de Chiropodie si Podiatrie (SoCaP) din Anglia.

Cu prilejul evenimentului, dr. Norina Alinta Gavan a fost invitata la o discutie particulara cu Dave Dunning, Presedintele Consiliul SoCaP si Presedintele Consiliului de Conducere al Colegiului de Podiatrie (Londra, Marea Britanie) care va avea loc in 19 noiembrie. Discutiile vor viza sustinerea Asociatiei de Podiatrie de catre institutia britanica in demersurile de dezvoltare a podiatriei in Romania. Aceasta sustinere se refera in mod deosebit la zona academica si implica sprijin din partea unor cadre didactice cu experienta in domeniul podiatriei.

„Prezenta Asociatiei de Podiatrie la acest eveniment de referinta in domeniul podiatriei este un pas important in cooperarea internationala, un aspect foarte important in strategia noastra. Avand in vedere ca putem spune, cu siguranta, ca podiatria in Romania se afla in faza de pionierat, sustinerea organizatiilor internationale cu experienta in domeniu si a specialistilor din podiatrie este extrem de importanta pentru viitorul podiatriei in tara noastra. Intalnirea pe care o voi avea cu Dave Dunning este o oportunitate pentru a pune bazele unei colaborari esentiale pentru dezvoltarea podiatriei in Romania, prin prisma aportului de cunostinte si expertiza podiatrilor din Societatea de Chiropodie si Podiatrie, care vor ajuta Asociatia de Podiatrie in demersurile noastre”, a declarat dr. Norina Alinta Gavan, Presedintele Asociatiei de Podiatrie.

Conferinta Anuala a Colegiului de Podiatrie din Marea Britanie este unul dintre cele mai importante evenimente din sfera podiatriei pe plan international. Cele trei zile dedicate editiei din anul acesta vor aduce laolalta peste 1.200 de podiatri si 100 de speakeri, dintre cei mai experimentati si recunoscuti specialisti din podiatria mondiala. In cadrul conferintei este organizata si o expozitie de materiale si echipamente destinate podiatriei unde vor participa peste 100 de expozanti.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: