Prezentare program de e-Learning “Diabetul Zaharat in practica medicilor de familie”

03/02/2016

Prezentare program de e-Learning “Diabetul Zaharat in practica medicilor de familie”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/prezentare-program-de-e-learning-diabetul-zaharat-in-practica-medicilor-de-familie/

daciana-prezentare-cursuri-diabetDiabetul Zaharat in practica medicilor de familie este un proiect important de e-learning.

Este vorba de un set de 4 cursuri accesibile gratuit, care impreuna insumeaza 40 de puncte EMC.

Aceste cursuri la care au lucrat medici importanti din Romania, medici de familie si specialisti in diabetul zaharat, ofera oricarui practicant MF cele mai noi, importante si complexe informatii despre diabet.

Profesor Univ. Dr. Maria Mota, sef Clinica de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova:

“A fost un proiect greu de coordonat, este proiectul cu cea mai mare echipa de specialisti disponibil pe eLearning Ia nivel national, iar rezultate sunt pe masura. M-am bucurat sa avem sprijin din partea multor colegi cu experienta, ceea ce a condus Ia realizarea unor cursuri foarte bine tintite pe practica. Recomand cu caldura colegilor medici de familie sa parcurga aceste cursuri si sper, astfel, ca impreuna cu colegii diabetologi vom forma in continuare o excelenta echipa de tratament”

 

 Prezentare cursuri “Diabet, nutritie si boli metabolice” Dr. Daciana Toma si Dr. Mihai Mara

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: