Presedintele PMFB si presedintele AMFB, membri in echipa de coordonare a masurilor de limitare a epidemiei de rujeola

02/08/2017

Presedintele PMFB si presedintele AMFB, membri in echipa de coordonare a masurilor de limitare a epidemiei de rujeola

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/presedintele-pmfb-si-presedintele-amfb-membri-in-echipa-de-coordonare-a-masurilor-de-limitare-a-epidemiei-de-rujeola/

Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov (AMFB) si Patronatul Medicilor de Familie din Bucuresti si judetul Ilfov (PMFB) au raspuns invitatiei Institutiei Prefectului Municipiului Bucuresti si Prefecturii judetului Ilfov de a participa la videoconferinta organizata pe tema limitarii epidemiei de rujeola.

Astfel, presedintele PMFB si presedintele AMFB au fost numiti membri in echipa de coordonare a masurilor de limitare a epidemiei de rujeola prin Ordinul nr 592/24.07.2017 al IPMB.

Din echipa de coordonare fac parte si reprezentanti ai Institutiei Prefectului, Primariei Municipiului Bucuresti, Primariilor Sector 1-6, Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti.  

Materiale informative dedicate pacientilor, realizate de Coalitia Romania Sanatoasa, pot fi descarcate la calitate superioara pentru tiparire prin apasare pe fiecare fiecare imagine, AICI.

Materialele pot fi tiparite sau distribuite online cu mentionarea sursei – Coalitia Romania Sanatoasa – si pastrarea siglei CRS pe materiale.  

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: