Presedintele Iohannis a promulgat actul care prevede majorari salariale si pentru unele categorii de personal medical

28/06/2017

Presedintele Iohannis a promulgat actul care prevede majorari salariale si pentru unele categorii de personal medical

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/presedintele-iohannis-a-promulgat-actul-care-prevede-majorari-salariale-si-pentru-unele-categorii-de-personal-medical/

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pentru aprobarea OUG nr. 99/2016 privind unele masuri pentru salarizarea personalului platit din fonduri publice, prorogarea unor termene, precum si unele masuri fiscal-bugetare.

Ordonanta de urgenta 99/2016 privind unele masuri pentru salarizarea personalului platit din fonduri publice, prorogarea unor termene, precum si unele masuri fiscal-bugetare, ce stabileste majorari salariale pentru anumite categorii de salariati, a fost adoptata, pe 13 iunie, de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional.

De aceste majorari salariale ar urma sa beneficieze si personalul medical din cabinetele apartinand structurilor teritoriale de expertiza medicala si recuperare a capacitatii de munca din subordinea Casei Nationale de Pensii Publice, potrivit unei informari a Administratiei Prezidentiale.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala