Presedintele CNAS: Poate intra si vaccinurile la clawback

30/09/2019

Presedintele CNAS: Poate intra si vaccinurile la clawback

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/presedintele-cnas-poate-intra-si-vaccinurile-la-clawback/

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Vasile Ciurchea, a facut afirmatii despre modificarea legislatiei vizavi de compensarea vaccinurilor si aplicarea un tratament egal pentru toate medicamentele. El a precizat ca “poate intra si vaccinurile la clawback”.

Continut educational:

“Vizavi de economiile pe care Casa le poate avea prin vaccinare sunt adevarate, sunt absolut de acord, dar, pana la a fi compensat, trebuie putin modificata legislatia. Daca legislatia se modifica in acest sens, nu am nimic impotriva, dar poate intra si vaccinurile la clawback. Este o intrebare. Atunci am aplica un tratament egal tuturor medicamentelor de care beneficiaza pacientii. Costurile sunt reduse prin vaccinare… Nu am nimic impotriva sa fie decontat vaccinul, cred ca ar fi bine insa trebuie sa armonizam legislatia, sa gasim sursa financiara si este absolut in regula”, a declarat Vasile Ciurchea, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, conform Agerpres.

“Vaccinurile la clawback” este o ipoteza respinsa de reprezentantii producatorilor internationali de medicamente si nu numai.

Etichete: compensare vaccinuri, vaccinuri, ciurchea cnas, clawback

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: