Premiu de Excelenta pentru SNMF – Grupul de Vaccinologie

10/12/2014

Premiu de Excelenta pentru SNMF – Grupul de Vaccinologie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/premiu-de-excelenta-pentru-snmf-grupul-de-vaccinologie/

PREMIU-SNMFSocietatea Nationala de Medicina Familiei  (SNMF) a fost premiata pentru al doilea an consecutiv in cadrul Galei Premiilor MedicalManager.ro.  

La editia de anul trecut, SNMF a fost premiata in cadrul primei gale de acest fel, impreuna cu portalul FormareMedicala.ro pentru implicarea si efortul depus in proiectele de educatie medicala continua si in sustinerea drepturilor medicilor.

La evenimentul de anul acesta, care a avut loc marti, 9 decembrie, s-a acordat Premiul de Excelenta  pentru Campania de Informare Publica in Domeniul Sanatatii, Societatii Nationale de Medicina Familei, Grupul de Vaccinologie.

Premiul a fost ridicat de Dr. Sandra Adalgiza Alexiu, vicepresedinte SNMF, care a vorbit, despre istoria acestui grup, de proiectele lui pentru urmatorii doi, trei ani si de drumul pe care l-a deschis pentru viitoarele grupuri de expertiza ale SNMF.

Grupul de vaccinologie este un grup de excelenta dedicat activitatii de vaccinare, organizat in cadrul Departamentului Profesional-Stiintific al SNMF.

Inca de la prima editie de anul trecut, Gala Premiilor MedicalManager.ro a marcat un nou inceput in promovarea si evidentierea tehnicilor inovatoare de management medical modern.  

In cadrul Galei au premiati si promovati specialistii din domeniul sanatatii publice, private si de stat. Au fost  acordate premii pentru management inovator, strategii eficiente de management al proiectelor, reprezentarea interesului public, comunicarea cu pacientii, educatie si preventie, proiecte de medicina moderna, capacitatea de atragere a fondurilor europene, dar si premii de excelenta pentru intreaga activitate.

1 Comentarii

  1. Carmen Mariana Tronea says:

    Felicitari din suflet.
    Tineti-o tot asa!
    Chiar daca aveti obstacole…munca nu va e in zadar.
    Tot respectul nostru!

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: