Premierul Romaniei: Obiectivul meu este de-a avea 10, 4 milioane de persoane vaccinate pana in septembrie

14/01/2021
Premierul Romaniei: Obiectivul meu este de-a avea 10, 4 milioane de persoane vaccinate pana in septembrie

Premierul Romaniei: Obiectivul meu este de-a avea 10, 4 milioane de persoane vaccinate pana in septembrie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/premierul-romaniei-obiectivul-meu-este-de-a-avea-10-4-milioane-de-persoane-vaccinate-pana-in-septembrie/

Premierul Florin Citu a declarat ca vaccinarea anti-Covid merge bine pana acum, si a subliniat ca obiectivul sau este de a avea, la nivelul lunii septembrie, 10,4 milioane de persoane vaccinate.

“M-am asigurat ca vom mai lua inca 8 milioane de vaccinuri. In septembrie, obiectivul meu este de a avea 10.400.000 de persoane vaccinate, ceea ce inseamna aproape 70% din ceea ce ne-am dorit si sa putem sa scapam de pandemie. Deci, pentru mine, vaccinarea este o prioritate, merge bine pana acum, va merge si mai bine de acum si veti vedea. Partea de cheltuieli si de cine suporta se va rezolva”, a declarat premierul Citu intr-om conferinta de presa.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 6 EMC:

Managementul hipotiroidismului

De altfel, demnitarul a mai precizat ca, din datele pe care le detine, in Romania, in acest moment, lumea vrea sa se vaccineze si a dat asigurari ca exista suficient personal medical care sa asigure derularea in bune conditii a campaniei de vaccinare.

“Sa stiti ca primesc si de la spitale private si de la companii private tot felul de oferte pentru a pune la dispozitie gratuit centre de vaccinare sau personal. Deci nu este o problema. Din ce am vazut eu si vad si interesul pentru etapa a doua, in Romania, in acest moment, lumea vrea sa se vaccineze, ceea ce e un lucru foarte bun si de aceea am si facut acest efort. Vom face un efort bugetar, nu mi se pare deloc mare, pentru a lua cele 8 milioane de doze in plus, sa ne asiguram ca in septembrie vom avea 10,4 milioane de oameni vaccinati”, a mai afirmat Florin Citu.

Etichete: vaccinare anti-covid romania, doze vaccin anti-covid, florin citu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: