Premierul i-a solicitat ministrului Bodog o campanie “inchegata” si “continua” pe vaccinare

27/07/2017

Premierul i-a solicitat ministrului Bodog o campanie “inchegata” si “continua” pe vaccinare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/premierul-i-a-solicitat-ministrului-bodog-o-campanie-inchegata-si-continua-pe-vaccinare/

Premierul Mihai Tudose a afirmat ca i-a solicitat ministrului Sanatatii, Florian Bodog, o campanie “inchegata” si “continua” in privinta vaccinarii.

“Am solicitat si domnului ministru Bodog o campanie inchegata si nu pe termen foarte scurt, ci o campanie continua pe vaccinare”, a declarat Mihai Tudose, potrivit Agerpres.

De asemenea, seful Executivului a precizat ca a cerut solutii pentru cazul parintilor care nu-si duc copiii la vaccinat.

“Este un subiect care se afla in discutie, am cerut solutii (…) Sunt solutii care tin de bun simt, dar la care trebuie tinut cont si de tot ce inseamna cadrul legal si o ancheta a celor in drept de la protectia copilului, asistenta sociala, dar repet, foarte bine fundamentat juridic”, a mai precizat premierul.

Potrivit lui Tudose, unii parinti sunt decazuti din drepturi pentru “fapte mult mai putin grave” decat cea privind refuzul vaccinarii copiilor lor.

“Din punctul meu de vedere, personal, va spun ca acel parinte care refuza vaccinarea si pune in pericol, inconstient, viata copilului, decide el asupra copilului, daca copilul respectiv face sau nu poliomielita, face sau nu rujeola, moare sau nu, eu cred ca aici tot ce inseamna servicii sociale, protectia copilului – iertati-ma, alti parinti sunt decazuti din drepturi pentru fapte mult mai putin grave. Cand un parinte isi condamna practic copilul la moarte, iertati-ma, nu stiu in ce masura se mai poate vorbi despre drepturi parintesti”, a mai afirmat Tudose potrivit sursei mentionate.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: