Premierul Citu spune ca nu vor fi alte restrictii in afara de cea privind circulatia pe timpul noptii

10/03/2021
Premierul Citu spune ca nu vor fi alte restrictii in afara de cea privind circulatia pe timpul noptii

Premierul Citu spune ca nu vor fi alte restrictii in afara de cea privind circulatia pe timpul noptii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/premierul-citu-spune-ca-nu-vor-fi-alte-restrictii-in-afara-de-cea-privind-circulatia-pe-timpul-noptii/

Premierul Florin Citu spune ca nu vor fi introduse alte restrictii in afara de cea privind circulatia pe timp de noapte, care va incepe de la ora 22:00.

El a facut aceste precizari dupa ce a fost intrebat daca in conditiile prelungirii starii de alerta vor fi introduse noi restrictii, in afara de cea privind circulatia pe timp de noapte.

“Nu. Este cea mai importanta masura. Magazinele raman deschise pana la ora 21,00. Au fost propuneri cu mai multe restrictii, nu le-am acceptat, de inchidere a mall-urilor in weekend si asa mai departe. Nu mergem in directia asta, eu stiu ca exista mai multe persoane care incearca sa restrictioneze, eu cred ca in momentul asta Romania se descurca foarte bine. O sa avem o luna cu mai multe doze de vaccin, cu 2,6 milioane in aceasta luna, 3,1, cel putin in luna aprilie, deci campania merge foarte bine. (…) Eu nu sunt de acord cu inchiderea mall-urilor. Propunerea a venit de la specialisti in epidemiologie, dar nu suntem de acord in acest moment.”, a declarat prim-ministrul Florin Citu, citat de Agerpres.

De asemenea, demnitarul a mai precizat ca este in discutie o propunere privind reducerea capacitatii de cazare in cateva pensiuni din statiunile montane.

Remintim ca interdictia de circulatie pe timpul noptii se va aplica cu o ora mai devreme, adica incepand cu ora 22, potrivit unui anunt facut, marti, de presedintele Klaus Iohannis

Etichete: restrictii pandemie, restrictii circulatie, interdictie circulatie pe timpul noptii

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: