Prelungirea termenului de evaluare a activitatii conducerii unui spital public

19/06/2020

Prelungirea termenului de evaluare a activitatii conducerii unui spital public

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/prelungirea-termenului-de-evaluare-a-activitatii-conducerii-unui-spital-public/

Potrivit unui ordin al ministrului Sanatatii publicat in Monitorul Oficial, evaluarea activitatii managerului spitalului public pentru anul calendaristic 2019 se realizeaza pana la data de 30 septembrie 2020.

Continut educational:

Aceasta noua prevedere vine sa completeze Ordinul ministrului Sanatatii nr. 112/2007 privind criteriile de performanta in baza carora contractul de management poate fi prelungit sau poate inceta inainte de termen, relateaza Agerpres.

In aprilie, ministrul Sanatatii a mai modificat aceasta prevedere, stabilind ca evaluarea activitatii managerului spitalului public pentru anul calendaristic 2019 se realizeaza pana la data de 30 iunie 2020.

”Directiile de specialitate din cadrul Ministerului Sanatatii si managerii spitalelor publice vor duce la indeplinire dispozitiile prezentului ordin”, se arata in noul ordin publicat in Monitorul Oficial.

Etichete: evaluare manageri spitale, conducere unitati medicale, managerii de spitale

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala