Stiri medicale

Preconferinta VdGM pentru medicii de familie – 1 – 2 iulie 2014

Data ultimei actualizari: 04/03/2014

woncaIn perioada 1 – 2 iulie 2014, medicii rezidenti sau medicii de familie in primii cinci ani dupa obtinerea specialitii pot participa la Preconferinta VdGM in Lisabona, Portugalia. In cadrul acestei intalniri, medicii de familie prezenti vor discuta noile posibilitati pe care le are medicina de familie precum si implicarea acestora in miscarea Vasco da Gama pentru sustinerea medicii de familie.Preconferinta va fi urmata de Conferinta europeana Wonca.

Principalele subiecte in Preconferinta medicilor de familie

In cadrul Preconferintei de la Lisabona, medicii de familie au posibilitatea sa interactioneze cu colegii lor din alte state europene si sa inteleaga contextul european al medicinii de familie.

In acelasi timp, pot schimba informatii despre profilurile si nivelele diferite ale sistemelor medicale din tarile europene: statutul medicului de familie, programele de training.

Se vor dezbate modalitatile de imbunatatire a practicii si metodele de training ale medicilor de familie.

Conditiile de practicare a profesiei pentru noua generatie de medici de familie va fi, de asemenea, pe lista de subiecte.

Inscriere si taxe de participare

Taxa de inregistrare la preconferinta este de 65 de euro.

Data limita de inscriere la preconferinta este 20 aprilie 2014.

Pentru mai multe informatii despre inscriere la preconferinta, click aici.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.