PNRR: S-a redeschis apelul necompetitiv de finantare pentru cabinetele MF

23/01/2023
PNRR: S-a redeschis apelul necompetitiv de finantare pentru cabinetele MF

PNRR: S-a redeschis apelul necompetitiv de finantare pentru cabinetele MF

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/pnrr-s-a-redeschis-apelul-necompetitiv-de-finantare-pentru-cabinetele-mf/

Ministerul Sanatatii a anuntat ca s-a redeschis apelul necompetitiv pentru orice cabinet de medicina de familie din Romania, din rural sau urban, care are nevoie de finantare pentru renovare si dotare cu aparatura medicala.

Sunt disponibili pana la 15.000 Euro pentru renovare, 1000 Euro pentru mobilier si 44.000 Euro pentru aparatura medicala.

Teremenul limita este 28 februarie 2023, iar acestea se pot depune pe platforma pnrr. gov.ro. In cadrul acestui apel se urmareste finatarea a 3.000 de cabinete medicala, fara co-finantare.

Pentru a veni in sprjinul medicilor de familie si a asigura o abordare unitara in vederea derularii I1.1: Cabinete ale medicilor de familie sau asocieri de cabinete de asistenta medicala primara, se emite urmatoarea instructiune:

1. Predeverile din Ghidul beneficiarului – Sectiunea 4. Depunere aplicatie – Dosarul de finantare se clarifica:

Incepand din data de 19 ianuarie 2023 se redeschide componenta I.1.1.b Apelul necompetitiv care se va derula avand la baza principiul: primul venit, primul servit” pentru finantarea proiectelor depuse pana la indeplinirea indicatorului de minim 3000 de cabinete finantate.

 

Etichete: PNRR, apel necompetitiv de finantare, finantare cabinete medici de familie,

autor

Autor: Adriana Pavel

2 Comentarii

  1. Ionescu Gabriela says:

    Buna seara, la cabinetele medicilor specialisti de ce nu se gandeste nimeni?Suntem langa cele ale medicilor de familie, usa in usa .

  2. Ingrid Elena Sfabu says:

    De ce nu pot benefici de fonduri si medicii specialisti?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: