Platforma informatica a sistemului de asigurari de sanatate, PIAS, indisponibila

03/11/2015

Platforma informatica a sistemului de asigurari de sanatate, PIAS, indisponibila

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/platforma-informatica-a-sistemului-de-asigurari-de-sanatate-pias-este-indisponibila/

eviziteDin cauza unor probleme de comunicatie, platforma informatica a sistemului de asigurari de sanatate, PIAS, este indisponibila de la ora 08:30. Specialistii IT lucreaza la remedierea sistemului.

Din cauza unor probleme de comunicatie, platforma informatica a sistemului de asigurari de sanatate, PIAS, este indisponibila de la ora 08:30. Specialistii IT lucreaza la remedierea sistemului.

Furnizorii de servicii medicale vor opera in aplicatiile proprii serviciile prestate in modul „offline” . In momentul remedierii sistemului, aceste servicii vor fi raportate online.

“Sper ca sistemul sa fie remediat in cel mai scurt timp. Rog furnizorii de servicii medicale sa respecte procedurile astfel incat aceasta disfunctionalitate sa nu fie resimtita de pacienti. Acestia trebuie sa primeasca serviciile medicale de care au nevoie, urmand ca medicii sa le raporteze in termen de 72 de ore de la prestarea lor pentru a fi validate”, a declarat Vasile Ciurchea, presedintele CNAS.

Vom reveni cu un comunicat de presa in momentul in care problemele din sistem vor fi remediate.

Update: Problemele aparute in cursul acestei dimineti la conectarea Platformei informatice a sistemului de asigurari de sanatate, PIAS, au fost remediate la ora 12:30.
Furnizorii de servicii medicale care au operat „offline” in aplicatiile proprii serviciile prestate au la dispozitie 72 de ore pentru a le urca în sistem „online”.

 
Biroul de presa al CNAS

 

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: