Platforma Formaremedicala.ro a fost lansata astazi in cadrul unei conferinte de presa

14/03/2011

Platforma Formaremedicala.ro a fost lansata astazi in cadrul unei conferinte de presa

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/platforma-formaremedicala-ro-a-fost-lansata-astazi-in-cadrul-unei-conferinte-de-presa/

Astazi, 14 martie, a avut loc evenimentul de lansare catre presa a portalului www.formaremedicala.ro, prin intermediul caruia medicii de familie pot obtine credite EMC intr-un mod interactiv si se pot perfectiona profesional gratuit in diverse arii de patologie.

La eveniment au participat jurnalisti de la publicatiile centrale, medicale, radio si TV. Din partea SNMF au luat cuvantul Dr. Rodica Tanasescu, Presedinte SNMF si Dr. Sandra Adalgiza Alexiu, Secretar SNMF. De asemenea, Dr. Daciana Toma, unul dintre formatorii platformei online, le-a explicat jurnalistilor prezenti la eveniment cum sa navigheze prin platforma si prin cursurile incarcate in site.

Tema principala a conferintei de presa a fost prezentarea oportunitatii acestui portal de educatie medicala continua, in contextul in care 2 din 3  medici de familie chestionati de SNMF considera util si binevenit un astfel de instrument modern de invatare, potrivit rezultatelor unui studiu derulat sub ediga Societatii in perioada noiembrie 2010 – februarie 2011, in randul a peste 300 de medici de familie.  Apoi, participantii la eveniment au avut parte de o prezentare live a portalului si a sectiunilor acestuia, cu accent pe beneficiile invatarii online.

“Lansam www.formaremedicala.ro, acest portal online de educatie dedicat medicilor de familie, pentru a oferi un instrument util si gratuit care sa ajute la cresterea reala a rolului si implicarii medicilor de familie in sistemul de sanatate”, a declarat la eveniment Dr. Rodica Tanasescu, Presedinte SNFM.

Portalul va fi lansat si direct catre principalii lui destinatari, medicii de familie, in cadrul evenimentului special dedicat lor, Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, Bucuresti, 23-26 martie 2011.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vlad Voiculescu: Solutia militara nu este o solutie pentru Romania

OMS: 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid administrate in regiunea europeana

Dr. Catalina Poiana: Controlul osteoporozei trebuie sa fie o prioritate

Asociatiile de pacienti: Romania nu se confrunta doar cu problema Covid

UMF “Iuliu Hatieganu”, in topul celor mai bune universitati