Platforma FormareMedicala.ro implineste 3 ani!

07/03/2014

Platforma FormareMedicala.ro implineste 3 ani!

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/platforma-formaremedicala-implineste-3-ani/

tortIn doar trei ani de la lansarea proiectului FormareMedicala.ro, platforma online de educatie si informare pentru medicii de familie, 21 de cursuri au fost creditate cu puncte EMC si puse la dispozitia medicilor pe platforma, peste 5500 de medici s-au inregistrat la cursuri, in timp ce peste 7000 de examene au fost date.

 

FormareMedicala.ro – partener al medicului de familie la cabinet

Cursurile de pe platforma propun medicilor de familie o modalitate interactiva, dar profesionista in acelasi timp de pregatire.

Demonstratiile practice, prezentarile de caz si exercitiile care intregesc partea teoretica a cursurilor pun medicul de familie fata in fata cu situatii reale din cabinet.

dacianatoma“Medicul de familie are rolul principal de a gandi pacientul in contextul afectiunilor sale, a statutului sau socio-economic, a istoricului, iar noi asa am gandit cand am ales ariile de specialitate pentru platforma de e-learning”, a precizat dr. Daciana Toma, formator, coordonator al cursurilor de pe platforma FormareMedicala.

 

 

Iar lista de cursuri nu se opreste aici. Urmatoarele doua cursuri pe care le pregateste FormareMedicala vor aborda doua subiecte de interes major astazi: nutritia la copil si bolile pneumococice.

Medicii de familie sunt tot mai prezenti in spatiul online

In ultimii ani, a crescut considerabil numarul medicilor care se informeaza pe telefoane mobile si tablete, de aceea am lansat si prima aplicatie pentru mobile din Romania adresata exclusiv medicilor de familie.

Aplicatia reprezinta o modalitate rapida si comoda de a fi la curent cu cele mai noi cursuri de pe platforma sau cu fluxul de stiri medicale publicate in fiecare zi.

sandraalexiunou“Am colaborat indeaproape cu alti specialisti pentru a ne asigura ca acest proiect ambitios de informare si invatare va fi unul de succes in randul medicilor de familie, raspunzand cat mai bine necesitatilor acestora de perfectionare”, a precizat dr. Sandra Alexiu, vicepresedinte SNMF coordonator al proiectului.

 

 

Impactul pozitiv al platformei FormareMedicala.ro a fost recunoscut oficial la nivel national

Numarul premiilor primite de FormareMedicala.ro depaseste numarul anilor de cand proiectul a fost lansat.

Cu fiecare premiu, a fost recunoscut profesionalismul si impactul proiectului in sistemul medical: Premiul de Excelenta Gala medicalmanager.ro, Premiul de excelenta British Medical Journal/R0, Premiul I “Noutate Medicala”, Gala Sanatatii, Premiul de Excelenta “Gala Medica Academica”, Premiul I, Gala Medica 2012.

premiubritish premiugalamedicalmanager

In acest fel, FormareMedicala.ro si-a atins obiectivul principal stabilit la inceput de drum, sustinerea continua a medicilor de familie.

rodicatanasescu“Dorim ca rolul si implicarea medicilor de familie sa creasca. In viziunea noastra, doar prin asigurarea unei foarte bune colaborari intre medicii de familie si medicii specialisti se pot obtine beneficii semnificative in interesul pacientilor”, a precizat dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF.

 

 

Platforma FormareMedicala.ro va asteapta in continuare cu noi cursuri, informatii la zi si proiecte care sa sprijine medicii de familie de astazi.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: