Pintea, dupa declaratiile presedintelui Iohannis: A blamat munca managerilor de spitale si investitiile ministerului

18/04/2019

Pintea, dupa declaratiile presedintelui Iohannis: A blamat munca managerilor de spitale si investitiile ministerului

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/pintea-dupa-declaratiile-presedintelui-iohannis-a-blamat-munca-managerilor-de-spitale-si-investitiile-ministerului/

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, face din nou referire la afirmatiile presedintelui Klaus Iohannis care a spus ca aceasta a pornit o campanie de imagine prin spitalele din tara. Pintea spune ca astfel, presedintele a blamat munca managerilor si investitiile facute.

“Il asigur ca voi continua aceste controale inopinate. Daca dansul considera ca sunt campanii de imagine e perfect. Voi face in continuare acest lucru. Dar cred ca nu este la curent cu ce s-a intamplat si cu ce realizari avem din programul de guvernare, chiar pe sanatate. Mai trist e ca a spus acest lucru in fata unor manageri de spitale. A blamat, de fapt, munca lor si investitiile pe care Ministerul Sanatatii le-a facut in aceste spitale. Este trist. Este trist ca a ajuns sa discute in felul acesta despre ce se intampla. Eu credeam ca va veni sa sprijine reforma in Sanatate, pentru ca este presedintele tuturor romanilor”, a declarat Sorina Pintea, intr-o emisiune la postul Digi 24, citata si de Agerpres.

Conform surselor citate, demnitarul a mai precizat ca va merge in continuare noaptea in spitale, dupa ce isi termina treaba la minister.

Etichete: Sorina Pintea, Klaus Iohannis, controale spitale, investitii spitale

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vlad Voiculescu: Solutia militara nu este o solutie pentru Romania

OMS: 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid administrate in regiunea europeana

Dr. Catalina Poiana: Controlul osteoporozei trebuie sa fie o prioritate

Asociatiile de pacienti: Romania nu se confrunta doar cu problema Covid

UMF “Iuliu Hatieganu”, in topul celor mai bune universitati