Pintea, despre Razvan Vulcanescu la CNAS: Cea mai buna alegere

04/06/2019

Pintea, despre Razvan Vulcanescu la CNAS: Cea mai buna alegere

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/pintea-despre-razvan-vulcanescu-la-cnas-cea-mai-buna-alegere/

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca Razvan Vulcanescu, cel care a preluat temporar atributiile de presedinte al CNAS dupa demiterea Adrianei Cotel, este cea mai buna alegere.

Potrivit demitarului, colaborarea intre Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate este foarte importanta, astfel incat politicile de sanatate sa fie aplicate corect, in interesul pacientilor.

“Colaborarea intre MS si CNAS este foarte importanta, astfel incat politicile de sanatate sa fie aplicate corect, in interesul pacientilor. Am organizat aceasta conferinta de presa pentru a anunta preluarea temporara a atributiilor de presedinte al CNAS de catre domnul Razvan Vulcanescu, care pana astazi a ocupat functia de vicepresedinte al institutiei. Am inaintat aceasta propunere primului ministru si astazi a fost aprobata, dupa ce a fost revocata din functie doamna Adriana Cotel. (…) Mizez foarte mult pe buna colaborare institutionala. Am considerat ca este cea mai buna alegere, dat fiind ca domnul Vulcanescu are experienta si a fost alaturi de aceasta institutie atat in pozitia de vicepresedinte, cat si de presedinte interimar. Avem nevoie de profesionalism in aplicarea politicilor de sanatate. (…) La 1 septembrie 2019 actualele contracte se vor incheia si trebuie sa ne asiguram ca noi contracte vor fi incheiate in timp util pentru a asigura continuitatea accesului pacientilor la aceste tratamente”, a declarat Ministrul Sanatatii, conform Agerpres.

Continut educational:

Razvan Vulcanescu, cel care a preluat conducerea CNAS , spue ca este foarte important sa existe o continuitate a tuturor masurilor din programul de guvernare.

Reamintim ca in cursul zilei de luni, prim-ministrul Viorica Dancila a decis revocarea lui Adriana Cotel din functia de presedinte – director general al CNAS.

Pana la numirea unei noi conduceri, interimatul la CNAS va fi asigurat de Razvan Teohari Vulcanescu.

Etichete: conducere cnas, demitere adriana cotel, razvan vulcanescu cnas

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. drg says:

    Ce CONTRACTE se încheie la 1 septembrie?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Urmatoarele saptamani, relevante privind evolutia tulpinii Omicron

Medicul Irinel Popescu, trimis in judecata de DNA

Campanie de informare: Comportamentul preventiv sa fie regula

Proiectul privind certificatul digital COVID va ajunge, in cateva zile, in Parlament

Rafila: Dezvoltam un proiect care permite testarea extinsa la nivelul medicilor de familie