Piata globala anti-aging poate depasi 190 de miliarde de dolari in doi ani

05/05/2017

Piata globala anti-aging poate depasi 190 de miliarde de dolari in doi ani

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/piata-globala-anti-aging-poate-depasi-190-de-miliarde-de-dolari-in-doi-ani/

Piata globala de anti-aging este preconizata sa ajunga, in 2019, la valoarea de 191,7 miliarde de dolari, de la 122,3 miliarde de dolari, cat era in 2013, conform unui raport al unei firme de cercetare de piata.

Astfel, rata compusa de crestere anuala in urmatorii doi ani va fi de 7,8%, potrivit raportului Transparency Market Research.

Piata de servicii si produse de anti-aging include toate produsele de frumusete sau infrumusetare (inclusiv cosmetice, echipamente, spa si proceduri si tratamente anti-aging).

Despre aceasta piata si ultimele noutati se va vorbi la cel de-al 9-lea Congres International de Medicina Anti-Aging, organizat in perioada 5-7 mai la Bucuresti, de Asociatia de Medicina Anti-Aging.

Evenimentul aduce pe piata din Romania ultimele noutati in materie de tehnologie si tehnica de intinerire, cosmetica anti-aging, clinici si centre specializate. Totodata, reuneste medici specialisti de renume atat din plan national, cat si international. Congresul este sustinut de American Association of Anti-Aging Medicine (A4M), realateaza Agerpres.

“Reputatia profesionala si stiintifica a celor ce vor sustine prezentari si workshop-uri, logistica, resursele materiale si umane de care va beneficia acest eveniment, numele si renumele expozantilor sunt confirmari ale unui mediu fertil schimbului de informatie si experienta tehnica, stiintifica si umana pe intreaga durata a celui de al IX-lea Congres de Medicina Anti-Aging – 2017”, a afirmat presedintele Asociatiei medicale Anti-Aging, Dimitrie Bogdan Niculae.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Spitalul de Psihiatrie Sibiu, unul dintre cele mai vechi spitale din Europa, va avea compartiment de cercetare

Tot mai multe cadre medicale apeleaza la psihoterapie din cauza epuizarii psihice si fizice

Peste 200 de focare de coronavirus inregistrate, in Romania, in perioada 14 – 20 septembrie

Medic vindecat de Covid-19: Este o boala serioasa, care poate si creeaza probleme dificile

Opt elevi de la scolile din Sectorul 4 al Capitalei, confirmati cu noul coronavirus