Peste 3.800 de medici de familie au incheiat contracte pentru testarea Covid

25/01/2022
Peste 3.800 de medici de familie au incheiat contracte pentru testarea Covid

Peste 3.800 de medici de familie au incheiat contracte pentru testarea Covid

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/peste-3-800-de-medici-de-familie-au-incheiat-contracte-pentru-testarea-covid/

Peste 3800 de medici de familie au incheiat contracte pentru testarea in cabinete pentru depistarea COVID-19 la toti pacientii care se incadreaza in definitiile de caz ale INSP, anunta Ministerul Sanatatii.

Lista cabinetelor de medicina de familie care au incheiat contracte cu casele de asigurari de sanatate se afla incepand de astazi, 23 ianuarie 2022, pe pagina de web a Ministerului Sanatatii, www.ms.ro.

Potrivit sursei citate, lista este in dinamica.

“Ministrul Sanatatii, prof. univ. dr. Alexandru Rafila considera ca testarea la medicul de familie reprezinta solutia pentru accesul facil al bolnavilor la diagnostic rapid, evaluare si monitorizare. Ministrul Sanatatii multumeste medicilor de familie pentru implicare si ii incurajeaza sa participe in numar cat mai mare la efortul national de control al pandemiei si de reducere a numarului de cazuri grave si decese, care se poate realiza numai prin solidaritate si profesionalism.”, se precizeaza in comunicatul Ministerului Sanatatii.

Etichete: testare covid la medicul de familie, testare covid in cabinetele de medicina de familie

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: