Personalul medical angajat in perioada pandemiei va trebui sa sustina un examen

07/04/2022
Personalul medical angajat in perioada pandemiei va trebui sa sustina un examen

Personalul medical angajat in perioada pandemiei va trebui sa sustina un examen

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/personalul-medical-angajat-in-perioada-pandemiei-va-sustine-un-examen/

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat ca personalul medical angajat in perioada pandemiei va sustine un examen pentru continuarea activitatii din punct de vedere legal.

“Vor continua dupa ce promoveaza un examen. Nu exista o baza legala de continuare automata a activitatii. Legea spune ca se angajeaza prin concurs. Exista acum aceste prevederi legale care permit continuarea activitatii acestor persoane dupa promovarea unui examen. Avem un termen de 30 de zile pentru elaborarea normelor.”, a declarat ministrul Alexandru Rafila, joi, intr-o conferinta de presa, cu ocazia Zilei Mondiala a Sanatatii.

Potrivit demnitarului, cele 2.000 de posturi suplimentare sunt cuprinse in hotararea de guvern care include si organigrama Ministerului Sanatatii si care va fi aprobata in aceasta saptamana.

De asemenea, si cele 121 de persoane angajate in perioada pandemiei la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov vor ramane in continuare pe posturi, insa acestea, la fel, trebuie sa sustina un examen.

Etichete: personal medical angajat in pandemie, personal sanitar pandemie, examen personal medical

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: