Personalul din invatamant va fi vaccinat anti-Covid cu ajutorul echipelor mobile

16/02/2021

Personalul din invatamant va fi vaccinat anti-Covid cu ajutorul echipelor mobile

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/personalul-din-invatamant-va-fi-vaccinat-anti-covid-cu-ajutorul-echipelor-mobile/

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita, spune ca imunizarea personalului din invatamant va fi realizata cu ajutorul echipelor mobile.

Continut educational:

“Incercam sa punem in practica vaccinarea cu prioritate a personalului din invatamant, ceea ce include tot personalul din crese, din gradinite si cadrele didactice din scoala primara, gimnaziala, licee si cadrele didactice din sistemul universitar. Aceasta etapa va fi realizata cu ajutorul echipelor mobile de vaccinare. Este un scenariu care inca nu este definitivat. Foarte probabil, locatia in care se va efectua vaccinarea cu echipe mobile este in casa corpului didactic din fiecare judet, unde se asigura vaccinarea personalului din sistemul de invatamant preuniversitar si, respectiv, in centre de vaccinare organizate in cadrul universitatilor, spatii aferente universitatilor in judetele in care avem aceste universitati in activitate”, a declarat Dr. Valeriu Gheorghita citat de Agerpres.

Totodata, el a mai precizat ca aceasta decizie va fi luata la sfarsitul saptamani, in baza datelor care urmeaza sa fie centralizate de la Ministerul Educatiei.

Etichete: vaccinare anti-covid, echipe mobile vaccinare, vaccinare personal din invatamant

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Seful Executivului regreta ca Romania nu produce un vaccin anti-Covid

SANITAS solicita contracte pe perioada nedeterminata pentru personalul angajat pe perioada starii de alerta

Valeriu: Gheorghita: 7 milioane de vaccinati pana la 1 august, un obiectiv realist

Florin Citu: Diferentele de raportare privind decesele Covid-19 au existat in toate tarile Uniunii Europene

Prefectul Capitalei: Tinta este sa ajungem la 20.000 de vaccinari pe zi