Personalul din invatamant va fi vaccinat anti-Covid cu ajutorul echipelor mobile

16/02/2021

Personalul din invatamant va fi vaccinat anti-Covid cu ajutorul echipelor mobile

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/personalul-din-invatamant-va-fi-vaccinat-anti-covid-cu-ajutorul-echipelor-mobile/

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita, spune ca imunizarea personalului din invatamant va fi realizata cu ajutorul echipelor mobile.

“Incercam sa punem in practica vaccinarea cu prioritate a personalului din invatamant, ceea ce include tot personalul din crese, din gradinite si cadrele didactice din scoala primara, gimnaziala, licee si cadrele didactice din sistemul universitar. Aceasta etapa va fi realizata cu ajutorul echipelor mobile de vaccinare. Este un scenariu care inca nu este definitivat. Foarte probabil, locatia in care se va efectua vaccinarea cu echipe mobile este in casa corpului didactic din fiecare judet, unde se asigura vaccinarea personalului din sistemul de invatamant preuniversitar si, respectiv, in centre de vaccinare organizate in cadrul universitatilor, spatii aferente universitatilor in judetele in care avem aceste universitati in activitate”, a declarat Dr. Valeriu Gheorghita citat de Agerpres.

Totodata, el a mai precizat ca aceasta decizie va fi luata la sfarsitul saptamani, in baza datelor care urmeaza sa fie centralizate de la Ministerul Educatiei.

Etichete: vaccinare anti-covid, echipe mobile vaccinare, vaccinare personal din invatamant

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Secretar de stat MS: Nu vom mai avea spitale Covid si spitale non-Covid

Radu Ganescu: Siguranta pacientului, un subiect uitat o lunga perioada de timp

Medicii din centrele de vaccinare isi primesc salariile restante din august

CMR cere eforturi din partea tuturor factorilor pentru a asigura nasteri in siguranta

Citu, despre certificatul verde Covid: Chiar nu este nicio discriminare