Personalul din invatamant va fi vaccinat anti-Covid cu ajutorul echipelor mobile

16/02/2021

Personalul din invatamant va fi vaccinat anti-Covid cu ajutorul echipelor mobile

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/personalul-din-invatamant-va-fi-vaccinat-anti-covid-cu-ajutorul-echipelor-mobile/

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita, spune ca imunizarea personalului din invatamant va fi realizata cu ajutorul echipelor mobile.

Continut educational:

“Incercam sa punem in practica vaccinarea cu prioritate a personalului din invatamant, ceea ce include tot personalul din crese, din gradinite si cadrele didactice din scoala primara, gimnaziala, licee si cadrele didactice din sistemul universitar. Aceasta etapa va fi realizata cu ajutorul echipelor mobile de vaccinare. Este un scenariu care inca nu este definitivat. Foarte probabil, locatia in care se va efectua vaccinarea cu echipe mobile este in casa corpului didactic din fiecare judet, unde se asigura vaccinarea personalului din sistemul de invatamant preuniversitar si, respectiv, in centre de vaccinare organizate in cadrul universitatilor, spatii aferente universitatilor in judetele in care avem aceste universitati in activitate”, a declarat Dr. Valeriu Gheorghita citat de Agerpres.

Totodata, el a mai precizat ca aceasta decizie va fi luata la sfarsitul saptamani, in baza datelor care urmeaza sa fie centralizate de la Ministerul Educatiei.

Etichete: vaccinare anti-covid, echipe mobile vaccinare, vaccinare personal din invatamant

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

CNAS: Proiectul noului Contract-cadru, in dezbatere publica

OMS: Va fi prematur si nerealist sa credem ca vom termina cu acest virus pana la sfarsitul anului

Sanitas: Daca sindicatele nu sunt primite la masa negocierilor, atunci oamenii se vor revolta in mod spontan si va fi haos

Numarul persoanelor vaccinate anti-Covid din Romania a trecut de 1.000.000

Estimarile arata ca vaccinurile anti-Covid ofera o protectie de cel putin un an