Stiri medicale

Perchezitii la o clinica privata din Timisoara

Data ultimei actualizari: 13/11/2014

copii-cu-dislexiePerchezitii la o clinica privata din Timisoara pe parcursul zilei de miercuri, 12 noiembrie. Politistii au facut verificari intr-un dosar in care atat patronal, cat si administratorul unitatii medicale sunt suspectati ca ar fi decontat in baza unor documente false 800 de consultatii de planning familial.

Potrivit datelor puse la dispozitie de anchetatori, in perioada iunie 2013 – septembrie 2014 administratorul si proprietarul clinicii private ar fi raportat la Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate 800 de consultatii de planning familial, intocmind in fals documentatia necesara, relateaza Mediafax.

Politistii au stabilit ca datele persoanelor care figurau in fisele de consultatii ale clinicii ar fi fost fictive, fiind preluate din evidentele unei alte societati comerciale.

Ulterior, s-ar fi facut decontarea ilegala a acestor servicii, prin Casa Judeteana de Sanatate Timis.

In urma perchezitiilor la clinica in cauza, politistii au ridicat mai multe documente.

In acest caz, prejudiciul estimat ar fi undeva la un million de lei.

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.