Perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova

06/07/2015

Perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/perchezitii-la-facultatea-de-medicina-din-craiova/

concurs-de-admitereMai multe perchezitii au avut loc in cursul zilei de luni, 6 iulie, la Facultatea de Medicina din Craiova. Cativa profesori ai institutiei sunt suspectati ca au luat mita pentru a-i ajuta pe anumiti studenti sa promoveze examenele.

Conform unui comunicat  de presa emis de Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au efectuat cercetari intr-o cauza penala avand ca obiect savarsirea unor infractiuni de luare de mita si dare de mita savarsite de catre cadre didactice universitare si studenti, constand in conditionarea promovarii examenelor de primirea unor sume de bani cuprinse intre 50 si 100 de euro.

“In cursul zilei de azi, pe baza autorizatiilor emise de Tribunalul Bucuresti, politisti din cadrul Directiei Generale Anticoruptie, sprijiniti de lucratori ai Brigazii Speciale de Interventie „Vlad Tepes” a Jandarmeriei, sub coordonarea procurorilor, efectueaza perchezitii in 15 locatii din judetul Dolj, fiind vizate institutii publice de invatamant si spitalicesti, precum si locuintele unora dintre persoanele care fac obiectul cercetarii”, scrie intr-un comunicat de presa emis de Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

In documentarea activitatii infractionale procurorii au beneficiat de suportul tehnic si informativ al Serviciului Roman de Informatii – Directia Judeteana de Informatii Dolj.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Arafat: Folosirea certificatului Covid la intrarea in diferite locatii trebuie sa continue

Medicii de familie pot fi implicati in promovarea vaccinarii anti-Covid (Valeriu Gheorghita)

Medicamentul Favipiravir, in farmaciile cu circuit deschis pe baza de prescriptie

Mai mult de jumatate dintre medicii de familie din Arad fac teste Covid

Patriciu Achimas-Cadariu: Planul national de combatere a cancerului nu este o compunere