Patriciu Achimas-Cadariu a demisionat din functia de ministru al Sanatatii

09/05/2016
Patriciu Achimas-Cadariu a demisionat din functia de ministru al Sanatatii

Patriciu Achimas-Cadariu a demisionat din functia de ministru al Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/patriciu-achimas-cadariu-a-demisionat-din-functia-de-ministru-al-sanatatii/

ministrul_sanatatii-PATRICIU ACHIMAS-CADARIULuni, 9 mai, Patriciu Achimas-Cadariu si-a prezentat demisia din functia de ministru al Sanatatii, iar premierul Ciolos a acceptat-o.

“Am acceptat astazi demisia domnului Patriciu Achimas-Cadariu din functia de ministru al sanatatii. In perioada urmatoare, voi inainta domnului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, propunerea pentru un nou ministru al sanatatii”, a declarat Dacian Ciolos conform unei informari de ultima ora de site-ul Guvernului.

Potrivit unor surse, ministrul Patriciu Achimas-Cadariu a demisionat pentru ca nu ar fi fost de acord cu modul in care s-a decis in Guvern gestionarea crizei dezinfectantilor din spitale.
 
Patriciu Achimas-Cadariu a fost propus la sefia Ministrului Sanatatii tocmai de premierul Dacian Ciolos in noiembrie 2015.  El are 40 de ani si a fost directorul Institutului Oncologic “Prof. Dr. I Chiricuta” din Cluj-Napoca.

In timpul audierilor pentru validarea lui ca ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu a spus in fata comisiei ca are un mandat definit in timp si spatiu.

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: